Product review: blaarpleisers van de Wibra

Ik ben nogal gecharmeerd van blaarpleisters, want ik ben wat voeten betreft net de prinses op de erwt. Het minste of geringste doet me pijn, en veroorzaakt blaren. Niet voor niets ga ik door het leven op een combinatie van Uggs en Birkenstocks!

Blaarpleisters zie je nauwelijks zitten, en ze zijn net een tweede huid. Helaas zijn ze vrij duur, dus toen ik ze bij de Wibra zag liggen voor maar 1,99 was ik meteen verkocht. Het doosje bevatte vier grote blaarpleisters, en twee kleine.

Ter vergelijking: een blarenpleister van Compeed kost per vijf stuks 6,45.

Ze zijn slecht!

Helaas kreeg ik waarvoor ik had betaald, en dat was niet veel soeps. Tijdens het hardlopen was ik pas tien minuten onderweg toen ik voelde dat de pleister op mijn hiel aanstalten maakte naar mijn knie te reizen. En toen ik voelde bleek hij helemaal opgekruld, en dus waardeloos geworden.

Conclusie

Soms is goedkoop inderdaad duurkoop, want wat heb je aan 'reizende' blarenpleisters. Voortaan toch maar weer blarenpleisters van Compeed!

Lees ook mijn ervaring met exfoliating socks.

Wat voor soort pleisters koop jij het liefst? Van die kant en klare, of de soort die je zelf nog moet knippen?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

13 reacties

 1. Heb je ze nodig vanwege je nieuwe (hardloop)schoenen?
  Ik heb het (met hardloopschoenen alleen ivm oude achillespees-operatie-wond) ook altijd even tot ik de schoenen 'getemd' heb.

  Of heb je er echt altijd last van?
  Tegenwoordig kunnen ze namelijk een kussentje in hardloopschoenen bouwen (of zoiets) en dan heb je er geen last meer van.
  Gr,
  NZ

 2. nieuwe schoenen, dure of goedkoop, ik loop altijd blaren, mijn hele leven al. zijn ze eenmaal ingelopen dan zijn het net pantoffeltjes nergens meer last van.
  ben dus ook een groot verbruiker van blaarpleisters, meestal van compeet maar soms ook die van de aldi als ze ze weer hebben.

 3. Meibloempje, ik kan ook niet de Birkenstocks slippers dragen, want dat ding tussen de tenen gaat dan pijn doen.

  Maar zo nu en dan wens ik wel eens vrouwelijker schoeisel, en dat is wanneer ik blaren oploop.

 4. Hm...misschien beter schoenen kopen die geen blaren veroorzaken? Ik heb wel eens Birckenstocks geprobeerd, maar daar kreeg ik ook spontaan blaren van! Er moet geen wrijving zijn tussen schoen en voet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *