Bottlebob: veilig buiten drinken

Bottlebob

'Pas op dat er geen wesp in je drinken zit,' zei mijn moeder altijd.

Dat is een zorg die ik doorgeef aan mijn kinderen. Met argusogen houd ik hun kleverige bekers ranja in de gaten, want het zal maar gebeuren dat ze per ongeluk een wesp naar binnen slurpen. Een scenario dat regelrecht in een Stephen King boek past.

Bottlebob: wat doet hij?

Dus toen ik hoorde over de Bottlebob was mijn interesse direct gewekt, want met de Bottlebob kun je een heel klein gaatje in een blikje of flesje drinken maken, waar geen wesp doorheen kan!

Bottlebob: ook handig tijdens het uitgaan

En de Bottlebob is ook handig voor je puberkind, 'want,' zo vermelden de uitvinders: 'het voorkomt dat mensen drugs in een drankje kunnen doen in discotheken of bij evenementen.' Een gedachte die mij bijna nog meer doet huiveren dan die enge wespen!

De Bottlebob in de praktijk

Nadat ik het instructiefilmpje had bekeken dacht ik: 'Jaja, dat ziet er wel heel gemakkelijk uit, maar in het echt moet je vast op dat blikje beuken om dat gaatje er in te krijgen.'

Dus ik zette mijn Bottlebob met enige scepsis op het speciaal aangeschafte blikje cola en plop! Moeiteloos had ik een prachtig gaatje gemaakt. Het ging net zo gemakkelijk als gaatjes maken in papier met een perforator! En het mooiste van alles: ik hoefde niet eens de gebruiksaanwijzing te lezen of zo. Het ging gewoon vanzelf.

Conclusie over de Bottlebob

De Bottlebob is een slim product dat doet wat de makers beweren! Ze merken terecht op dat de Bottlebob ook handig is in horeca gelegenheden. Met de Bottlebob kunnen mensen op het terras een stuk rustiger hun limonade of cola drinken.

Praktische informatie over de Bottlebob

De Bottlebob is verkrijgbaar in drie maten, en in de kleuren groen, rood en blauw voor 10,95.

Een mooie prijs voor gemoedsrust en de prettige wetenschap dat jij en je kinderen veilig zijn voor wespen en enge drugsfiguren.

Meer informatie vind je op www.bottlebob.nl.

Leestip

Anijsmelk tablet vervanging voor anijsblokjes?

 


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

8 reacties

 1. Reactie van het Bottlebob Team:

  'Als je het blikje open snijdt dan kan je als het goed is zien wat er gebeurt. De Bottlebob die maakt er 3 of 4 delen van en die vouwen dan naar buiten toe.'

  Dit heb ik niet gezien, moet ik zeggen. Ik zag alleen een gaatje. Ik ga ervan uit dat het blik naar binnen is gevouwen.

 2. Op zich een prima idee.. maar wat ik me afvraag:

  Waar blijft dat stukje aluminium dat eruit wordt geslagen om 't gaatje te maken?

  Gaat die in 'n reservoir in de bottle bob, wordt die a.h.w. omgevouwen of komt die in het drinken terecht?

  In het laatste geval is het misschien wel 'n beetje gevaarlijk?

 3. Je gebruikt hem alleen maar om een gaatje te prikken, daarna doe je hem weer in je tasje! Het is dus niet zo dat je met die Bottlebob op je flesje of drankje loopt.

  Ik vind het echt een goede uitvinding!

 4. Maar zie jij je kinderen al in een discotheek of andere openbare gelegenheid lopen met een Bottlebob op hun drinken? Want dat zijn vooral de plaatsen waar drugs in een drankje wordt gedaan.

 5. Toch nog wel oppassen dat er geen wesp op het rietje zit als ze er aan slurpen.. die ellende hebben wij zelf gehad gelukkig werd er in de lip geprikt en niet in de mond maar de schrik zat er goed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *