Dumil afdekhoesjes Action

dumil afdekhoesje
Sinds de kinderen naar de middelbare school en mbo gaan komt het regelmatig voor dat er eentje niet is bij het avondeten. Die eet dan later.

Ik schep de maaltijd wel alvast op een bord. Dat dek ik af en zet het het op het aanrecht. Op die manier kan ik namelijk de pannen alvast in de afwasmachine doen, en lijkt het aanrecht netter.

Borden met eten bedreigd door de kat

Maar onze kat heeft de neiging om borden en deksels van borden met eten af te duwen! Dus toen ik bij de Action Dumil afdekhoesjes tegenkwam, kocht ik ze meteen. Want ze leken me een uitstekende manier om een bord met eten veilig af te dekken!

Dumil afdekhoesjes Action

In een pak Dumil afdekhoesjes van de Action zitten er maar liefst negen. Een zakje met Dumil afdekhoesjes kost maar 1,02. Duur zijn ze dus niet.

Zeker niet als je bedenkt dat je ze kunt wassen en opnieuw gebruiken!

Uiterlijk Dumil afdekhoesjes

Toen ik ze uit de verpakking haalde vond ik ze enorm op douchemutsen lijken! Sterker nog, toen ik vanochtend mijn douchemuts niet kon vinden, wilde ik een Dumil afdekhoesje gebruiken. Maar voor wie het interesseert: daarvoor zijn ze echt te klein.

De Dumil afdekhoesjes zijn er in diverse maten. Ze zijn geschikt voor over een ei, een kopje, een mok, een bord een schaal etc.

Dumil afdekhoesjes in de praktijk

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de Dumil afdekhoesjes. Ze rekken tot behoorlijke grote proporties op, hoewel mijn hoofd dus een brug te ver bleek.

Ze zitten echt goed om het bord, zodat het eten echt beschermd is tegen vliegen, katten en wat dan ook.

Mijn conclusie over Dumil afdekhoesjes

Ik ben erg tevreden over de Dumil afdekhoesjes. Ik vind ze bovendien geen geld: 9 stuks voor maar 1,01 en ze zijn herbruikbaar.

Heb jij regelmatig te maken met mensen die 'na eten' of maak je graag alvast een boterhammetje klaar voor iemand, dan zijn de Dumil afdekhoesjes ideaal om het veilig af te dekken.

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

5 reacties

  1. Wat handig zeg! Die ga ik zeker halen! Wist niet dat zoiets bestaat. Ik doe meestal een plastic deksel erover maar dat past niet echt in de koelkast. Super handige tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *