Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion ervaring

Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion
Het zal je als moeder maar gebeuren: bij het ontbijt ontdek je dat je kind luizen heeft, maar je hebt die ochtend een belangrijke afspraak! Dit keer probeerde ik Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion om van de luizen af te komen

Want je mag je kind niet met luizen naar school sturen. Je kunt natuurlijk je mond houden, en er het beste van hopen, maar erg collegiaal naar andere ouders is dat niet!!

Maar een behandeling met luizenshampoo kost toch al gauw twintig minuten: haar wassen, luizenshampoo er op, in laten werken, uitspoelen. En wat nou, als je die tijd voor luizen bestrijden niet hebt?!

Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion: aanbrengen op droog haar, en pas 8 uur later uitspoelen

Dan brengt Anti Luis uitkomst! Anti Luis hoef je namelijk pas 8 uur later uit te spoelen. En nog meer goed nieuws: je brengt het aan op droog haar! Anti Luis is een soort olie, en de werking is dat de luizen stikken. Dat betekent ook dat Anti Luis geen enge stoffen of insecticiden bevat.

Als drukbezette ouder, zet je je kind dus gewoon even in de olie, en schuift hem op school achter de deur. En als iemand vragen stelt, kun je in alle eerlijkheid zeggen: 'Hij is behandeld!'

Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion mijn ervaringen

Als moeder die behoorlijk luizenmoe is, vind ik Anti Luis buitengewoon makkelijk. Ik deed het op de haren van mijn oudste zoon en jongste dochter, en stuurde ze naar bed.  Daarna werden de haren gewassen, en tot dusver heb ik nog geen nieuwe luizen ontdekt. Het lijkt dus effectief, hoewel ik dit heel voorzichtig zeg. Want ik heb al vaker te vroeg gejuicht.

Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion: 2 keer herhalen

Hoewel Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotion op de korte termijn heel makkelijk is, moet je de behandeling wel maar liefst twéé keer herhalen: eerst na 7 dagen, en daarna nog een keer na 12 dagen.

Conclusie over Anti Luis

Voor een snelle luizenbestrijding is Anti Luis ideaal. Je brengt het makkelijk aan, en hoeft het niet meteen uit te spoelen. Het spul is geurloos, en het ergste is dat je kinderen er uit zien alsof ze vet haar hebben. Nadeel vind ik dat je de behandeling twee keer moet herhalen.

Toch raad ik Arkopharma Anti-Luis Dimeticon Lotionaan als hét middel dat je altijd in je kast moet hebben staan, in geval van luizen!

N.B. Wist je dat je voor drogisterij artikelen soms de helft goedkoper uit kunt zijn bij de DM drogist?!

Lees ook alles over die andere plaag voor moeders: Waterwratjes!

Praktische informatie over Anti Luis

Anti Luis is onder andere te koop bij bol.com voor 13,59.

Leestips


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *