Albelli online fotoalbum versus Hema fotoalbum

hema fotoboeken
Na het overlijden van onze dochter Lucy vroeg ik aan mijn jongste dochter Teuntje om alle gemaakte foto's in een online fotoalbum te zetten.

Zelf ben ik veel te ongeduldig om dat mooi en netjes te doen.

In eerste instantie probeerde mijn dochter de Hema fotoalbum service, maar uiteindelijk maakte ze het fotoalbum met Albelli.

En hieronder lees je waarom!

Albelli fotoalbum versus Hema fotoalbum

Teuntje begon dus met het uploaden van alle foto's naar de Hema fotoalbum service. Vervolgens liep ze meteen tegen een probleem aan: de Hema biedt de service dat ze de foto's zelf alvast in het album verwerken. Alleen dat doen ze niet op volgorde.

Dus hoewel je misschien in eerste instantie zou denken: 'Wat handig zeg!' was het dat dus juist niet.

Hema fotoalbum: volgorde klopt niet

Teuntje had bij de Hema fotoservice dus weliswaar een kant en klaar fotoalbum met daarin alle foto's, maar het was een zootje.

De volgorde klopte voor geen meter.

Volgens mijn dochter was de enige manier om de volgorde in het Hema fotoalbum goed te krijgen, de foto's opnieuw in de juiste volgorde uploaden. Dat vond ze zowel teveel gedoe als teveel werk.

Bij Albelli kon ze wél eenvoudig de volgorde van de geuploade foto's aanpassen. Ook als ze de foto's willekeurige uploadde.

Albelli interface is veel fijner

De interface van Albelli vond Teuntje 'supereasy'. Zo kon ze heel eenvoudig foto's in het fotoalbum slepen. Het wees echt zichzelf. Ook extra pagina's toevoegen was aangenaam simpel.
Bij de Hema waren de foto's dus al automatisch in een fotoalbum geplaatst, maar dat was niet makkelijk aan te passen.

Conclusie

Als je een online fotoalbum wilt maken is dit het makkelijkst en gebruiksvriendelijkst bij Albelli. De kwaliteit is uitstekend, en de prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Bovendien is er bijna altijd wel een kortingsactie waarvan je gebruik kunt maken.
Ik ben ook erg blij met het resultaat van het Albelli fotoalbum.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *