Stofzuigerzakken van de Action 1,99

stofzuigerzakken action
Voor onze Philips T500S kocht ik stofzuigerzakken van de Action.

Eerst had ik al gezocht bij de Blokker en de Hema. Maar onze stofzuiger is een wat ouder model. En op geen van de stofzuigerzakken bij deze winkels stond het nummer van onze stofzuiger vermeld.

Universele stofzuigerzakken

Wel zag ik universele stofzuigerzakken. Maar daar stond bij dat je dan nog wel dat vierkante kartonnetje moest hebben, dat aan een stofzuigerzak zit.

En dat hadden we natuurlijk weer eens niet...

Uiteindelijk kocht ik dus voor maar 1,99 vijf stuks stofzuigerzakken van de Action. Want voor zo'n prijs is een vergissing niet zo'n ramp.

Stofzuigerzakken van de Action

De stofzuigerzakken van de Action zijn universeel. En, je hoefde niet meer te beschikken over het kartonnetje! Dat was de belangrijkste reden om ze te kopen.

Ze zijn gemaakt van microfiber. De eigenschappen van de stofzuigerzakken van de Action zoals die op de doos staan vermeld zijn:

  • 5-laags luchtdoorlaten HEPA-filtermateriaal
  • Deze microvezel stofzuigerzak gaat tot 3 keer langer mee dan een papieren stofzuigerzak.
Vooral van dat laatste ging mijn hart sneller kloppen!
De merken waarvoor ze geschikt zijn. De onze staat er niet bij, maar het werkte toch.

Stofzuigerzakken van de Action in de Philips T500S

Eenmaal thuis kwam het spannende moment: zouden ze passen? Het antwoord is vooral: ze passen er in. Maar ze zitten niet perfect. Zie hier onder:
De stofzuigerzak van de Action in onze stofzuiger
Onze Philips stofzuiger heeft twee pinnetjes waar je een stofzuigerzak mee vast zet. En die ontbreken bij de universele stofzuigerzakken van de Action. Dat betekend dat de stofzuigerzak niet perfect op de plek zit.
Maar wél goed genoeg. We kunnen weer stofzuigen. En daar ging het om.

Conclusie over de stofzuigerzakken van de Action

Hoewel de universele stofzuigerzakken van de Action niet perfect passen, werken ze voldoende. Zeker voor een bedrag van 1,99. Het belangrijkste is dat we weer kunnen stofzuigen.
En dat kan!

Stofzuigerzakken Action update 2023

Inmiddels zijn de stofzuigerzakken van de Action iets duurder geworden; ongeveer 30 cent om precies te zijn. Maar dat is nog steeds niet duur.
Deze foto's maakte ik bij 'mijn' Action:
stofzuigerzakken action

 

Close up:
stofzuigerzakken action

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

13 reacties

  1. Ik heb ook stofzuigerzakken van de action (of big bazar), ideaal aangezien onze hond nogal veel haretn laat vallen.. Zakken zitten snel vol, en dan zijn deze financieel een stuk vriendelijker. Ik moet wel even zorgen dat het vierkante stuk goed zit (hooguit 2 minuten meerwerk) en dan kan ik er weer een paar weken tegen aan.. 🙂

  2. JA en die gaat vast zo lang mee als de stofzuiger van de reviewer hier en ze zijn zo lekker stil dysons zijn veel te duur voor wat ze bieden.

  3. Wij een nieuwe stofzuiger gekocht (philips) maar waar haal je de zakken? Juist bij de Action en ze passen precies en voor wel een hele vriendelijke prijs!

  4. En als ze niet passen, vanwege een andere vorm van het kartonnetje, knip je het kartonnetje gewoon een beetje op maat, is bij ons gelukt bij een Nilfisk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *