Kapotte auto? Soms is een nieuwe onderdeel genoeg

In de voorjaarsvakantie raakte ik mijn autosleutel kwijt!

Eigenlijk was het niet mijn autosleutel, maar die van mijn man. Mijn autosleutel was ik namelijk een paar jaar geleden al kwijt geraakt.

Dus je begrijpt de paniek…

Uiteindelijk vonden we de sleutel terug in de grijze container. Blijkbaar had ik de vuilnis weggegooid terwijl ik de autosleutel nog in de hand had.

Hoe stom kun je zijn. Maar dit terzijde.

Autosleutel online bestellen

In ieder geval, toen ik de autosleutel nog kwijt was, zocht ik op internet naar manieren om aan een nieuwe autosleutel te komen. En zo kwam ik op een webwinkel voor Alfa-Romeo voertuigen terecht.

Nou rijden wij in een Opel Zafira dus dat Alfa Romeo aspect boeide me niet. Maar ze verkochten daar allemaal auto onderdelen! Dus het eerste wat ik deed was in het zoekvenster: ‘Autosleutel’ in typen. Maar helaas. De zoekopdracht op de onderdelen site leverde deze treurige tekst op:

Helaas zijn er geen producten gevonden in de database. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen. 

Toen heb ik nog gezocht met behulp van het kenteken van onze auto. Er is namelijk ook een zoekvenster waarop je je kenteken kunt invoeren. En vervolgens krijg je een handig overzichtje te zien met alle onderdelen die beschikbaar zijn voor jouw auto. Dat waren er indrukwekkend veel.

Er zijn onderdelen beschikbaar voor:

 • Airconditioning 
 • Besturing 
 • Carrosserie 
 • Elektrische
  Filters 
 • Indicador 
 • Koeling 
 • Koppeling 
 • Motor
  Ontstekingssysteem 
 • Remmen 
 • Uitlaatsysteem 

Dus wie handig is, en een akkefietje met zijn of haar auto heeft, kan hier prima terecht om losse auto onderdelen te kopen. Zelf vond ik de onderdelen voor airconditioning interessant. Want onze airconditioning doet het niet meer. En in de zomer is dat best vervelend!

Onderdeel binnen paar dagen bezorgd

Ze beloven dat het onderdeel binnen een paar dagen wordt bezorgd. En je kunt er met Paypal, iDeal, Creditcard en nog wat meer betaalmethodes afrekenen. Dus daar hoeft het ook niet aan te liggen.

Een  nieuw onderdeel voor een apparaat of auto kan het soms een tweede leven geven!

Heeft er iemand ervaringen met deze webshop? Een review is welkom!

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *