Stay ups van de Action

stay ups action

Het is weer die tijd van het jaar dat blote benen te koud worden. Zelfs met een lange rok. Ik los dit op met een paar tights of stay ups.

Helaas gaan stay ups vaak en snel kapot, dus ben ik altijd op zoek naar nieuwe die niet te veel kosten.

Dit keer kwam ik een paar stay ups tegen bij de Action voor maar 1,99! Voor die prijs wilde ik ze best proberen. Ik kocht meteen maar paar: zwarte en huidkleurige.

zelfophoudende kousen action

Stay ups Action

Mijn ervaring is dat je stay ups maar beter een maatje groter kunt kopen. Dus nam ik maat 42/46. Mijn schoenmaat is 38 en mijn kledingmaat is 40.

Toen ik ze aan deed merkte ik meteen dat de maat prima was. Maar ze waren wel behoorlijk stug/strak. Eerst dacht ik zelfs dat ze te klein waren. Maar dat viel mee.

Helaas bleven ze ondanks het feit dat ze strak zaten niet goed zitten. Ik kon er amper 10 stappen mee lopen of ze begonnen al af te zakken.

De huidkleur vond ik overigens wel mooi. Dus ik vind deze kousen wel heel geschikt voor een feestje. Zolang je maar niet hoeft te lopen of te dansen zijn ze prachtig.

Mijn conclusie over de stay ups van de Action

De stay ups van de Action zijn supergoedkoop, en de kleur is mooi. Als je ze voor het eerst aantrekt zijn ze vrij strak. Trek ze daarom voorzichtig omhoog. Met mijn kledingmaat 40 vond ik de maat 42/46 prettig.

Bij mij bleven de stay ups helaas totaal niet zitten, en zakten af.

Ik zal ze daarom niet nog een keer kopen.

N.B. De beste stay up kousen voor de fijnste prijs zijn tot dusver de kousen die ik kocht bij de Primark in Enschede.

Tips voor fijne stay up kousen zijn welkom!

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.

Zie ook Zeeman panty.


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

11 reacties

  1. ik heb ook stay-ups van action,zitten perfect en zakken niet af,draag ze de hele dag en geen last.kunnen afzakken als je te dunne benen hebt,denk ik zo, heerlijk om te dragen,en makkelijk om na de WC te gaan,hihihihi

  2. TIP: Als je de siliconen boord even vochtig maakt met je tong, dan blijven ze veel beter zitten. (Speeksel breekt vettigheid af.) En natuurlijk geen bodylotion op je benen hee?

  3. ik heb altijd de stay-ups van action gedragen,pasten perfect en zaten goed zonder af te zakken, jammer dat ze nu niet meer te krijgen zijn bij de action.
    was gewoon heerlijk om te dragen,lekker strak om de benen,vervelend nu die van anni rolfi houden niet zo goed? han.cleo@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *