De lekkerste chocolade Paashaas is....

Ik ben dol op chocolade Paashazen. Ook op chocolade Pieten en Sinterklazen trouwens. Eigenlijk ben ik dus gewoon dol op holle chocolade figuren.

Maar ze zijn niet allemaal even lekker helaas. Zo vind ik de chocoladefiguren van de Hema meestal niet zo goed smaken. Ook de chocolade paashaas die ik bij de Action kocht viel me tegen. Een tijdlang vond ik de chocolade figuren van de Aldi ook lekker, maar in 2018 waren ze heel raar brokkelig en nu hoef ik ze niet meer.

Chocolade paashazen: criteria

Als ik chocolade paashazen koop dan vind ik twee dingen belangrijk: ze moeten lekker zijn, en het mag ook weer niet teveel kosten. Want je hebt best overheerlijke chocolade paashazen, maar sommige zijn best duur en ik mag er van mezelf niet (te) veel geld aan uitgeven.

In de praktijk betekent dit dat ik mijn chocolade paashazen bij de Kruidvat koop, want daar verkopen ze chocolade paashazen van het merk Friedel. En die vind ik lekker.

Chocolade paashazen van Friedel

De chocolade paashazen van Friedel zijn van een vrij klein formaat, en zijn te herkennen aan het rode Friedel embleem bij de pootjes. Een Friedel paashaas weegt 60 gram, en in de aanloop naar de Paasdagen eet ik er elke dag eentje als ik de kans krijg. Ze kosten 50 cent.

De Friedel paashazen kun je overigens ook bij de Wibra vinden is mijn ervaring.

Tip

N.B. Zo gauw de paasdagen voorbij zijn, kun je chocolade paashazen die over zijn vaak voor de helft van het geld kopen.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *