Vulpen Action voor 1,59 - review

vulpen action

Ik kocht een vulpen bij de Action!

Lees hieronder mijn ervaringen.

Vulpen Action

Op de middelbare school schreef ik altijd met een vulpen. Meestal met een vulpen van de Hema. Ik had er paarse inkt in, want dat vond ik een mooie kleur. Nog steeds trouwens. Dat was nu één van de redenen dat ik weer een vulpen wilde.

Vulpen bol.com schreef niet zo fijn

Ik kocht eerst een vulpen bij bol.com maar die vond ik niet zo fijn. Ik houd namelijk van pennen die als het ware een beetje 'krasserig' schrijven. De vulpen van bol.com had een vrij dikke lijn, en was totaal niet krasserig.

Vulpen Action schrijft hopelijk krasseriger

Toen bedacht ik dat een vulpen van de Action wellicht van minder goede kwaliteit zou zijn en daardoor hopelijk krasseriger zou schrijven. Ik weet dat het een beetje een wonderlijke reden is om iets te kopen bij de Action: omdat de kwaliteit dan slechter is. Maar ik had dus de hoop dat ik hem dan ook fijner zou vinden schrijven.

Vulpen Action

Op de afdeling schrijfwaren vond ik meteen een vulpen van de Action. Hij is van het merk Paper Mate en er zaten ook nog 6 blauwe vullingen bij. Hij kostte maar 1,59! Geen geld voor een vulpen inclusief vullingen.

vulpen action

Vulpen Action: mijn ervaringen

Nadat ik de vulpen uit de verpakking haalde, schroefde ik hem open en duwde er een vulling in. Dat ging erg lastig. Ik moest heel hard duwen voordat de vulling er goed in zat.

Toen ik vervolgens wilde schrijven met de vulpen kwam er geen inkt uit. Toen heb ik hem opnieuw opengeschroefd en de metalen punt van de pen in de vulling geduwd, zodat er wat inkt op kwam. Toen schreef hij eerst nog niet! Ik geloof dat ik dit proces 3 keer heb herhaald.
Nu schrijft de vulpen prima.
N.B. Ik gebruikte een paarse vulling van het merk Pelikan. Misschien dat dit een rol speelde bij het probleem dat de vulling het eerst niet goed deed.

Vulpen Action: mijn conclusie

Ik vind de vulpen van de Action echt een prima vulpen. Zeker voor die prijs! Het is echt geen geld voor een vulpen die prima schrijft.
Dus zoek jij een vulpen voor een lage prijs?
Dan kan ik deze vulpen van de Action zeker aanraden.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *