Dekbed discounter review dekbedhoes lits jumeaux

dekbed discounter review

Dekbed discounter benaderde mij voor een review van één van hun dekbedhoezen. Na een paar teleurstellende ervaringen met dekbedhoezen van de Hema wilde ik dat wel.

Hier onder mijn ervaringen met Dekbed discounter en de dekbedhoes die ik bij hen kocht.

Dekbed discounter review: Robina dekedhoes lits jumeaux

Ik bestelde bij Dekbed discounter een Robina dekbedhoes in de maat lits jumeaux, oftewel 240 x 200/220. Dat was namelijk de grootste maat die er was. En de laatste jaren had ik telkens hoezen die te klein waren voor ons dekbed.

Kijk dit is de dekbedhoes die ik uitzocht:

Dekbed discounter review: bestelproces

Ik ben zeer tevreden over het bestelproces van Dekbed discounter. Niet alleen was het heel eenvoudig, de dekbedhoes werd de volgende ochtend al bezorgd. Ik vond de snelheid een aangename verrassing.

Bovendien kreeg ik een mailtje bij elke stap van het bestelproces, wat ik erg prettig vond. Hier onder zie je de mailtjes die ik kreeg:

Als je op het plaatje klikt wordt het groter!

Aan de mailtjes kun je zien hoe snel het bestelproces ging.

Dekbed discounter review: de dekbedhoes

De dekbedhoes van Dekbed discounter zit ingepakt zoals alle hoezen. Met stukken karton er tussen en een plastic omhulsel.

 

Toen ik de hoes uitpakte viel me één ding meteen op:

De dekbedhoes voelde heel zacht en glad!

Precies wat ik wilde. Ik had natuurlijk niet voor niets gekozen voor een dekbedhoes van katoen-satijn. Ik houd namelijk erg van hele gladde dekbedhoezen. Van die hoezen waarin je als het ware de schoolslag kunt doen door je bed omdat ze zo glad zijn. Om die reden koop ik ook nooit flanellen lakens of hoezen. Veels te stroef!

De dekbedhoes in de praktijk

Nadat ik de dekbedhoes had uitgepakt heb ik hem eerst gewassen. Dat vind ik toch altijd wat frisser. Ik heb de hoes buiten laten drogen.

 

dekbed discounter review
De gewassen dekbedhoes aan de waslijn

De volgende dag heb ik de dekbedhoes om mijn dekbed gedaan. Dat ging aangenaam vlot; misschien ook door het gladde en soepele materiaal. Het uiteinde van deze dekbedhoes is helemaal open. Je hebt ook hoezen met een opening onderaan, maar deze heeft een zogenoemde instopstrook.

Maar het allerbeste was wel dit:

De dekbedhoes paste perfect. Hij was niet te klein!

Daarmee voldoet de dekbedhoes aan mijn allerbelangrijkste criterium als het gaat om dekbedhoezen: hij moet goed passen.

Zie ook mijn post over Hema dekbedovertrekken.

Mijn conclusie over de dekbedhoes van Dekbed Discounter

Ik ben heel tevreden over de service van Dekbed Discounter, én met de dekbedhoes die ik bij hen kocht.  De hoes is van aangenaam zacht en glad materiaal, de stof 'ademt' en de maat is uitstekend.

Op basis van mijn ervaring kan ik deze dekbedhoes van Dekbed Discounter dus aanbevelen.

Vergeet niet om regelmatig je dekbed te wassen!

Leestip

Smulders dekbedovertrekken ervaring

N.B. Ze verkopen overigens ook boxsprings bij Dekbed Discounter.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

5 reacties

  1. Ik zie wel meteen een tegenvaller... Het bloemenplaatje op de hoes is op de dekbeddiscounter foto veel groter dan in werkelijkheid! Het effect van het dekbedovertrek is dan helemaal weg, vind ik. Dat is nou typisch iets dat mij heel erg stoort. Ook al koop je een grote maat (heb ik ook), dan verwacht ik dat het plaatje overkomt met de werkelijkheid. Dit noem ik misleiding... voor mij juist een reden om daar niet te kopen.
    Ik kocht mijn overtrekken voorheen altijd bij de V&D, die pasten ook altijd perfect. Sinds die er niet meer is, ga ik naar de Ikea. Past ook prima en heeft ook hoogwaardig katoen.

  2. Verrek! Je hebt helemaal gelijk Michelle! Ik was zo verrukt dat de hoes paste dat ik op het plaatje eigenlijk niet heb gelet.

    Ik mis de V&D ook nog steeds. Goed om te horen dat de hoezen bij Ikea ook goed zijn. Maar ik dacht dat die andere maten hadden? Is dat niet zo? Ik hoop dat ik dat fout had, want dan ga ik daar ook eens kijken.

  3. Nadeel van IKEA dekbedhoezen is dat deze geen instopstrook hebben. Helaas kwam ik daar pas achter toen ik ze al gewassen had. Heb er nu zelf een strook aangenaaid van een restje oud laken , zie je niks van als het bed is opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *