Dopper fles: klantenservice review

dopper fles klantenservice

Vier van mijn vijf kinderen gebruiken een Dopper fles voor school.

De redenen voor hun Dopper fles zijn:

Een Dopper fles is milieuvriendelijker

Eerst gaf ik ze altijd een pakje drinken mee naar school. Dat is weliswaar makkelijk maar niet goed voor de afvalberg en het milieu! Een Dopper fles gaat jarenlang mee.

Ben je je Dopper dop kwijt? Geen probleem. Je kunt losse Dopper doppen kopen!


Kostenbesparing

Een Dopper fles kost zo'n 12,50. Je bent er al snel goedkoper mee uit, dan met telkens pakjes drinken kopen.

Laten we het eens even uitrekenen! We gaan even uit van goedkope Wicky pakjes van de Albert Heijn. Voor een pak met 10 pakjes betaal je 1,69. Stel je kind neemt elke dag 1 pakje Wicky mee. Dan ben je na 6 weken al goedkoper uit met een Dopper fles.

En je hebt een schoon geweten : )

Dopper fles kun je vullen met gezondere drank

De meeste pakjes drinken zitten boordevol suikers. En anno 2016 is suiker zwaar in diskrediet. Een Dopper fles kun je vullen met een minimale hoeveelheid ranja en heel veel water. Of zelfs alleen maar water.

Maar goed, deze post gaat over de klantenservice van Dopper!

De klantenservice van Dopper

Mijn oudste dochter heeft twee Dopper flessen: een gele en een witte. De witte was verkleurd en de gele Dopper fles lekte.

Kapotte dop

Daarom mailde ze de klantenservice en legde uit wat het probleem was. De klantenservice reageerde met een aantal vragen over de verschillende onderdelen van de gele Dopper om te kijken waarom hij lekte.

Uiteindelijk was hun conclusie: 'Het ligt aan de dop.'

En dus kreeg mijn oudste dochter simpelweg een nieuwe dop toegestuurd. Zonder extra kosten.

Verkleurde Dopper fles

Voor de witte Dopper kreeg ze een stappenplan voor hoe ze hem kon schoonmaken. Toen dat niet werkte, vroegen ze of mijn dochter foto's van de verkleurde dopper op wilde sturen. Dat heeft ze gedaan en daarna hebben ze haar een nieuw onderstuk én een nieuwe dop opgestuurd.

Conclusie over Dopper klantenservice

De klantenservice van Dopper is subliem! Niet alleen zijn ze vriendelijk in de communicatie en behulpzaam, ze vervangen onderdelen als het niet de schuld van de gebruiker is als die stuk gaan of verkleuren.


Lees ook mijn review van de Dopper drinkfles.

Wat zijn jouw ervaringen met de klantenservice van Dopper?


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

9 reacties

  1. We hebben hier allemaal een Dopper fles en ik ben erg enthousiast. Ze lekken niet en kunnen in de vaatwasser. We drinken er hier alleen water uit. De klantenservice nog nooit nodig gehad.

  2. Keurige service! Ik wil zelf ook een Dopper en voor mijn zoon ook als hij groter is. Ik schrik er van als ik zie wat kinderen tegenwoordig aan suikerhoudende dranken binnen krijgen.

  3. Erg vervelend als je net een nieuwe dopper hebt gekocht.De verkoper ziet ook gelijk dat hij lekt.Maar je moet contact zoeken met de dopper site.Dus weer naar huis 20 kilometer rijden.En dan twee mails want 1 foto is niet genoeg .Ervarimg op het werk verteld en ze vonden dit een specifiek geval voor radar

  4. Wij hebben 6 doppers 2 gekregen via een makelaardij en zelf 4 gekocht een tijd terug elk gezinslid één. Ze lekken allemaal. Schootassen nat boeken nat. We hebben ze nooit in de vaatwasser gedaan omdat wij zo voorzichtig waren. Een mooi product, maar ze liggen nu alle zes in de kast. Iedereen neemt weer van die waterflessen mee die eigenlijk voor eenmalig gebruik zijn en hervult ze.
    Groeten Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *