Hold-up stockings van de Hema: zakken al af bij eerste draagbeurt!

Hold-up stockings Hema in actie...

Omdat ik een hekel heb aan maillots, panty's én broeken draag ik stay-up kousen. Daarin voel ik me tenminste niet zo opgesloten. Bovendien kan ik ze eenmaal thuis zo naar beneden rollen.

Dus kocht ik een paar hold-up stockings van de Hema voor 4,50. Hier onder mijn ervaringen met deze kousen.

Hold-up Stockings van de Hema

Deze kousen zijn 15 denier, en in de kleur poudre.

stay ups hema

Op de verpakking staat een handige maattabel. Aan de hand van je gewicht en lengte betaal je de juiste maat. Volgens mijn lengte zou ik een maat 40-42 moeten hebben.

Toch kocht ik ze in de maat 42-46. Want ik weet uit ervaring dat je stay up kousen beter ruim kunt kopen. Anders zakken ze helemaal snel naar beneden.

Materiaal van de hold-up stockings van de Hema

  • 86% polyamide
  • 14% elasthan

De hold-up stockings van de Hema in de praktijk

Afgelopen zondag deed ik de kousen voor het eerst aan. Ze gingen makkelijk aan, en zagen er mooi uit. Maar binnen het uur begonnen ze al af te zakken! Dat is wel heel snel. En ik ging nota bene naar de kerk. Dus het was nou niet bepaald zo dat ik er heel wild mee rond danste. Ik zat braaf in een kerkbank. Met afzakkende kousen...

Vier dagen later trok ik ze opnieuw aan. Dit keer kwam ik het huis niet eens uit, of ze hingen al rond mijn enkels. Ik fietste er 10 kilometer naar de stad, en ook tijdens het fietsen bléven ze afzakken.

Omdat ik ze steeds probeerde op te hijsen trok ik er op een gegeven moment een gat in...

Conclusie over de hold-up stockings van de Hema

De hold-up stockings van de Hema voor 4,50 zijn een slechte koop! Ze blijven totaal niet zitten. En dan is 4,50 best veel.

N.B. lees ook mijn review van de stay ups van Anne Rolfi van de Kruidvat!

Zie ook Zeeman panty.Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

8 reacties

  1. Ik heb deze ook wel eens, maar ik koop ze nooit groter. Dan zakken ze (bij mij) inderdaad af. Daarnaast is de kans op afzakken vaak ook groter na het wassen, maar dat probleem zou je natuurlijk niet met de eerste draagbeurt al moeten hebben. Deze horen bij mij echt tot m'n favorieten, maar dan wel in de goede maat en ik koop altijd die chocolate-variant. Die sluit net wat beter aan op de kleur van m'n huid.

  2. De conclusie dat het een slechte koop is, is misschien niet terecht aangezien je het een maat groter kocht. Misschien volgende keer wel je maat kopen?
    Ik heb de ervaring met maillots van de hema ook dat het altijd een maatje groter moet maar ik kan me ook voorstellen dat dit niet voor alles geldt.

  3. Deze heb ik een paar jaar geleden gekocht, in de juiste maat en na een paar uur dragen zakte er eentje steeds af. Het was dus echt een miskoop. heb eigenlijk sindsdien niet meer van dat soort kousen gehaald

  4. Ik bedoelde eigenlijk: ik koop ze in de maat waarvan op de verpakking staat dat ik ze moet hebben met mijn gewicht/lengte. Ik heb (geloof ik bij Kruidvat) wel eens gehad dat ze dan inderdaad te klein zijn (of eerder soort te kort, waardoor ze niet goed blijven zitten), maar bij de Hema komt die maat voor mij dan dus wel altijd uit.

  5. ik ben een man ik vind het geweldig dat vrouwen kousen dragen dat zie ik graag beter als die leggings of broeken het liefst zie ik zwarte kousen en dan niet van die dikken.ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *