Refurbished iPhone kopen

refurbished iphone

Doordat ik niet goed kon wennen aan mijn Wiley Fox, en heimwee had naar mijn iPhone, besloot ik om er eentje refurbished te kopen.


Want van de nieuwprijs van iPhones krijg ik een rolberoerte. Zoveel geld wil ik gewoon niet uitgeven aan een smartphone.

Leestip: Is refurbished goed?


Hoe vind je een refurbished iPhone

Ik heb simpelweg refurbished iPhone gegoogled. En kwam terecht op de website van Mobico. Ik koos voor hen omdat ik daar de goedkoopste refurbished iPhone vond, en omdat de website zichzelf wees.

Als een website onoverzichtelijk is,  haak ik af. Maar bij Mobico verliep het zoekproces en bestellen soepel, en zonder gedoe. Ik kocht daar mijn iPhone 6 voor 319,65. Nog steeds een flink bedrag voor mij.


Het resultaat: mijn reburbished iPhone 6.

Ik bestelde mijn iPhone6 op vrijdagmiddag. Meteen de volgende zaterdagochtend werd hij aangetekend bezorgd! Een hele snelle levering dus, wat trouwens ook één van de redenen was dat ik voor Mobico koos.

De iPhone zat in een keurig doosjes, en er zaten zelfs nog oordopjes bij. De iPhone zag er als nieuw uit, en voldeed aan de beschrijving op de website van Mobico. Dus geen tegenvallend product gelukkig.

Inmiddels heb ik de iPhone 3 weken in gebruik en ik ben er heel blij mee. Hij doet het prima, en er zitten geen vervelende gebreken aan.

Refurbished iPhone versus marktplaats

Omdat ik een nieuwe iPhone te duur vind, koos ik een refurbished iPhone en kocht die bij een officieel bedrijf. Ik kocht bewust niet via marktplaats om de volgende redenen:

  • Ik wilde garantie op de kwaliteit hebben. Ik heb nu een garantie van 2 jaar. Dat stelt me gerust. Als de iPhone stuk gaat kan ik er mee terug.
  • Ik wilde zeker weten dat de iPhone goed werkte, en ik heb er zelf niet veel verstand van. Verkopers kunnen mij dus van alles wijsmaken.
  • Een iPhone is zelfs tweedehands een dure aankoop. Daarom koos ik in dit geval voor de zekerheid van een bedrijf in plaats van een particulier.


Conclusie 

Ik ben heel tevreden met mijn refurbished iPhone en ook over de service van Mobico.Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

7 reacties

  1. Gefeliciteerd ermee. Voor wat betreft de garantie is het te hopen dat Mobico in die twee jaar niet failliet gaat of simpelweg opgedoekt wordt om onder bepaalde verplichtingen uit te komen...

  2. Heeft Mobicon uitdrukkelijk aangegeven dat alleen zij eventuele garantieverplichtingen nakomen? Nee? Dan zou ik deze refurbished Iphone zeker registreren bij Apple, zodat je, mocht Mobicon failliet gaan en je niet meer kunnen helpen, je direct bij Apple tercht kunt. Janny

  3. Ik koop ook wel eens dingen via marktplaats maar dan weet je inderdaad niet in wat voor staat het bij je thuis afgeleverd wordt.. Fijn dat je er bij zo'n bedrijf twee jaar garantie krijgt. En die prijzen van de nieuwe telefoons zijn inderdaad echt belachelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *