iPhone cases: nieuw smartphone hoesje nodig voor mijn iPhone6

iphone case

Ik was tevreden met mijn iPhone5c. Maar hij had maar heel weinig geheugen: 8 Gigabyte. En die zat vol. En wat ik ook van mijn iPhone afgooide, het geheugen bleef vol. Daardoor kon ik geen foto's meer maken met mijn smartphone.

Dit was echt een probleem voor mij, want ik gebruik mijn smartphone ook als fototoestel, en maak vaak foto's voor mijn blogs.

Kon niet wennen aan android

In eerste instantie besloot ik mijn Wiley Fox smartphone te gebruiken. Maar ik kon niet goed wennen aan het android systeem. Daarom koos ik uiteindelijk toch weer voor een iPhone. Maar dan wel eentje met 16 gigabyte geheugen. Ik koos voor een refurbished model om de kosten te drukken.

iPhone6: hoesje nodig ter bescherming

Inmiddels ben ik heel blij met mijn iPhone6. Maar ik wilde wel een hoesje hebben om hem te beschermen. Dingen vallen bij mij namelijk nog wel eens op de grond. En ik wilde beslist niet zelf de oorzaak zijn van een kapotte iPhone.

Als het om iPhone-cases gaat heb je net als bij android de keuze uit:

 • Flip cases
 • Book cases
 • Sleeves
 • Een case alleen voor de achterkant

iPhone in book case model

Zelf kies ik altijd voor een iPhone case in book case model. De reden is dat mijn iPhone daar helemaal in zit. Bovendien vind ik het handig dat iPhone book case hoesjes ruimte hebben voor pasjes. Ik heb bijvoorbeeld altijd een bibliotheekpasje en mijn Yellowbrick pasje in mijn iPhone hoesje zitten.
Mijn vorige iPhone case was een bruin hoesje in leerlook. Dit keer koos ik weer een bloemen iPhone case. Ik kon het het niet laten. Hoewel ik eigenlijk meer een hoesje vind voor de zomer. Maar ik vond de bloemetjes zo mooi.


iPhone case met bloemetjes: product omschrijving

 • Hij sluit met een magneet
 • Er is ruimte voor 3 pasjes
 • De iPhone is zowel aan de voor- als achterkant goed beschermd
 • Er zitten uitsparingen in voor oortjes en om foto's te maken
Het enige wat ik er minder mooi aan vind is de turquoise kleur aan de binnenkant. Ik vind dat niet zo'n mooie kleur. Maar dat had ik niet gezien toen ik het hoesje kocht. En om het hoesje nou voor de kleur terug te sturen vind ik teveel gedoe.

iphone case

iphone6 case

Conclusie

Ik vind een iPhone case, oftewel een hoesje voor een smartphone erg belangrijk. Het is toch een extra beschermlaag. Mijn persoonlijke voorkeur is een bookcase model.

Ik kocht mijn hoesje bij iphonehoesjes.nl en hij kostte me 14,95.

Wat is jouw favoriete model smartphone hoesje?



Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties

 1. Iphonehoesjes.nl is vermoedelijk een 'bedrijfje' op een zolderkamertje en koopt de hoesjes in China dan wel Hong Kong. Had jij ook kunnen doen en dan was je een tientje goedkoper uit geweest (en als je goed zoekt nog wel iets meer). Levertijd is circa 2 weken, dat dan weer wel. Er worden geen verzendkosten berekend en als je met PayPal betaalt, wordt je aankoopprijs vergoed in het geval er niet geleverd wordt. Maar bij DX.com bijvoorbeeld hoef je daar niet bang voor te zijn. Ik heb daar in 10 jaar tijd misschien wel 100 keer iets besteld en steeds keurig geleverd gekregen.
  Voorbeeld van een soortgelijk hoesje als die van jou: https://goo.gl/vvfnwp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *