Smartphone hoesje: Booktype Tree of Hope

Dankzij een prijsvraag won ik een smartphone hoesje van telefoonhoesjesXL. Inmiddels gebruik ik dit hoesje ruim 8 maanden, dus tijd voor een review van dit hoesje.

Booktype Tree Of Hope voor een iPhone 5c 

Ik wil altijd graag een smartphone hoesje in de vorm van een mapje/boek. Het zijn namelijk toch vaak de schermpjes van smartphones die stuk gaan. Dus ik snap nooit zo goed wat het nut is van een smartphone hoes die alleen de achterkant van een mobieltje bedekt.

Om die reden koos ik de Booktype Tree of Hope. Dat is een bruin smartphone hoesje, met in het 'leer' bloemen gedrukt. De prijs van dit hoesje was 14,99. Maar ik kreeg hem dus gratis.

Omschrijving hoesje

Dit smartphone hoesje heeft links ruimte voor 3 creditcards. En daar achter zit ook nog ruimte om dingen in te doen. Het hoesje sluit met een gesp die magnetisch is.

Inmiddels is het leer wat beschadigd. Ook zit er een stukje draad los. Helaas zijn de beschadigingen ook echt wel zichtbaar, want ze zitten aan de voorkant van het hoesje.

Mijn conclusie over dit smartphone hoesje

Ik ben nog steeds wel tevreden over het model van dit hoesje, maar de beschadigingen vind ik lelijk. Een ander groot nadeel is dat mijn smartphone, een iPhone5c er aan vast geplakt zit. Ik zou hem er echt helemaal van af moeten scheuren om een nieuw hoesje in gebruik te nemen.

Anderzijds kun je voor 14,95 misschien ook niet meer verwachten van een hoesje.

Inmiddels ben ik me toch aan het oriënteren op een ander hoesje. Ik kwam daarbij de site knaldeals.com tegen, waar ze diverse leuke hoesjes hebben.

Zoals deze, die ook nog eens geschikt is als portemonnee:

Wiley Fox smartphone hoesje gekocht bij Knaldeals

Ook hebben ze daar hoesjes voor de Wiley Fox smartphone die ik begin dit jaar mocht testen. Dat vond ik leuk om te zien, want ik kom niet zo vaak hoesje tegen voor dit merk.

Op dit moment gebruik ik mijn iPhone5c voor dagelijkse dingen, en mijn Wiley Fox voor foto's. Het geheugen van mijn iPhone5c zit helaas tsjokvol, en is ook niet leeg te maken. Dus eigenlijk overweeg ik om definitief over te stappen naar Wiley Fox.

Ik kocht een Wiley Fox hoesje maar het bleek te klein. Maar ik kreeg zonder problemen mijn geld terug. Prima service dus.


Wat is jouw favoriete model smartphone hoesje?



Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *