|

Nivea doucheschuim care & diamond van de Action: miskoop

Nivea doucheschuim care & diamondTegenwoordig was ik me altijd met Nivea doucheschuim.

Vroeger gebruikte ik vaak Dove doucheschuim, maar die vond ik niet prettig. Ondanks de mooie beloftes op de flesjes doucheschuim van Dove voelde mijn huid er droog en trekkerig door.
Al tijdens het douchen. Terwijl Nivea doucheschuim juist een verzorgend gevoel geeft.

Nivea douche producten bij de Action

Ik koop mijn Nivea doucheschuim doorgaans bij de Action omdat het daar meestal het goedkoopst is. Maar recent kocht ik klakkeloos twee flessen Nivea care & diamond. Het flesje zag er goed uit, het was van Nivea, dus ik dacht er verder niet bij na.

Maar dat had ik beter wel kunnen doen.

Want als ik eerst even had geroken, had ik een miskoop kunnen voorkomen.

Nivea care & diamond

Met de werking van Nivea care & diamond is niets mis. Net als de andere Nivea douche producten geeft het een verzorgd gevoel. Maar het is de geur die het probleem is!

Ik vind het uiterlijk van deze Nivea fles vrouwelijk, maar de geur is uitgesproken mannelijk.

Nou kun je natuurlijk allemaal kanttekeningen zetten bij mijn stelling dat de fles er vrouwelijk uitziet, en wat is dan vrouwelijk, en wat is mannelijk enz. enz. Maar daar gaat deze post niet over.

Mijn punt is dat ik de geur van Nivea care & diamond als erg mannelijk ervaar. En dat betekent in mijn geval dat het een miskoop is, want ik vind het geen fijne geur om de hele dag om mij heen te ruiken.

Mijn conclusie over Nivea care & diamond

Nivea care & diamond ziet er uit als een douche product voor vrouwen, maar de geur is dat niet. Het is een echte mannengeur.

Het is mijn eigen schuld: ik had gewoon even moeten ruiken voordat ik de fles kocht. Dat is dan ook mijn belangrijkste conclusie:

Koop je een nieuwe type douche product? Controleer dan van te voren even de geur, en laat je niet misleiden door de verpakking!

Lees ook mijn ervaringen met een heel ander product van de Action: mondkapjes van de Action!

Leestip

Douchemuts Action review


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. En zo gaat het vaak met merkproducten bij Action. Het gaat vaak om 'winkeldochters', artikelen die bij de reguliere afnemers niet of nauwelijks lopen.
    Zo ook deze werk: Lays ridgechips. Verkoopt nauwelijks want veel te duur en de restpartij gaat naar Action. Ook bifi rolls. Zo'n hartig worstje in een klef wit rolletje brood. Wie vreet dat nou? Te koop bij Action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *