Etos Sporttape

etos sporttape

Mijn bijna veertienjarige zoon heeft al sinds Kerstmis een pijnlijke knie. De knie is bovendien regelmatig dik en opgezwollen. Net alsof er water in zit. We zijn er mee naar de dokter gegaan, en die adviseerde fysiotherapie.

Mijn zoon is daar nu een paar keer geweest. De laatste keer plakte de fysiotherapeut een stuk sporttape op de knie. En mijn zoon kwam thuis met het verzoek om sporttape te kopen, zodat hij het thuis ook kon gebruiken.

Sporttape kopen

Nou ben ik totaal niet bekend met dit soort spullen. Ondanks 13 jaar als hardloper. Ik besloot maar eens bij de Etos binnen te lopen, en vroeg daar om sporttape. Dat hadden ze! 'Zelfs van het eigen merk!' zei de verkoopster trots.

Daar was ik blij om, want de meeste eigen merk artikelen zijn goedkoper! Ik betaalde 3,50 voor de sporttape van de Etos.

Etos sporttape

Op het doosje staat veelbelovend:

'Deze stevige sporttape is makkelijk met de hand af te scheuren. Het stevige materiaal en de hechtende kleefkracht zorgen dat de tape goed blijft zitten waardoor de gewrichten extra support krijgen tijdens het sporten. Etos sporttape biedt versteviging aan gewrichten waardoor het risico op blessures by fysieke inspanning vermindert. Breng Etos Sporttape in één keer goed aan. Bij hergebruik verliest Etos Sporttape kleefkracht.'

sporttape

De Sporttape van de Etos in de praktijk

Helaas was de tape in de praktijk niet zo veelbelovend als op de verpakking. Het grootste probleem was dat de tape gewoonweg niet goed bleef zitten op de knie. En daardoor natuurlijk ook niet de steunende functie had.

De fysiotherapeut van mijn zoon heeft hem nu zelf een rol met sporttape gegeven om te gebruiken.

Etos kwaliteitsgarantie

Op het doosje staat dat je het aankoopbedrag terug krijgt als je niet tevreden bent over het product. Ik besloot er mee terug te gaan naar de Etos. Maar eerlijk gezegd verwachtte ik er niks van. Dus wie schetst mijn prettige verbazing toen de verkopers me serieus namen, en zonder problemen het geld terug gaven! Dankuwel dames van de Etos. Jullie waren bijzonder klantvriendelijk en hulpvaardig.

Conclusie over Etos sporttape

De Etos sporttape vind ik geen aanrader. Maar de klantenservice van de Etos krijgt van mij een dikke 10!

Lees ook over een heel andere soort tape, namelijk washi tape. Ideaal om leuke kaarten mee op te hangen.

Leestip: Contact met huisarts via een app?


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties

  1. Etos vind ik een erg fijne drogist. De dames die er werken weten veel en altijd goed advies is mijn ervaring, zo totaal anders dan de kindertjes (over het algemeen) bij Kruidv en Trekpl...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *