Fineliners van de Kruidvat: 12 stuks

fineliners van de kruidvat

Ik ben dol op kantoorartikelen. En in het bijzonder op fineliners. Ik vind fineliners prettig schrijven en bovendien vind ik het vaak mooier dan met een gewone balpen. Een fineliner geeft een steviger lijn vind ik.

Wat is een fineliner eigenlijk?

Een fineliner is eigenlijk een soort viltstift, maar dan met een hele dunne punt. Zo dun dat hij geschikt is om mee te schrijven.

Fineliners: diverse soorten en merken

Er zijn diverse merken fineliners op de markt. Echte kwaliteits fineliners zijn die van het merk Stabilo. Voor 19,99 koop je er 30 bij bol.com. Maar dat is best veel geld vind ik.

Ook de Hema heeft fineliners. Die zijn weer iets goedkoper dan de Stabilo fineliners.

Dus toen ik bij de Kruidvat een doosje met 12 fineliners voor maar 1,89 zag liggen nam ik ze mee. Al was het maar vanwege de vrolijke kleurtjes.

Fineliners van de Kruidvat voor 1, 89

De 12 fineliners zitten verpakt in een plastic doosje dat je makkelijk kunt openen. Iedere fineliner heeft zijn eigen plek, en ze zitten daar stevig in vast. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de fineliners allemaal door het doosje gaan rollen.

Ook de kleuren vind ik mooi. Alle kleuren die ik me maar kan wensen zitten er in.

Fineliners van de Kruidvat in de praktijk

Maar dan komt de teleurstelling! Ik pakte gistermiddag de blauwe fineliner, en gebruikte die om mijn te-doen-lijstje bij te houden. Ik schreef er echt geen lange betogen of opstellen mee. Dus ik was erg teleurgesteld toen de punt van de blauwe fineliner ineens heel raar uit elkaar ging staan. En vervolgens de inkt op was.

Conclusie over Fineliners van de Kruidvat

Op basis van mijn ervaring met de fineliners van de Kruidvat raad ik ze af. Laat je niet verleiden door de verpakking en de vrolijke kleurtjes. De kwaliteit is helaas heel slecht. Je kunt er even heel fijn mee schrijven, maar al snel gaat de punt kapot en is de inkt op.

Uiteindelijk ben je duurder uit. Investeer dan toch maar liever in een paar Stabilo fineliners.


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

7 reacties

  1. misschien een beetje off topic..... maar ik heb deze week voor mijn zoon, ook bij de kruidvat van die jumbo stiften gekocht, in de aanbieding kosten ze 49 cent. Eenmaal thuisgekomen waren de helft helemaal uitgedroogd en op.
    misschien gaat het om een klein bedrag maar toch zonde

  2. Die van de Hema zijn maar 11 cent duurder, en als ik dit zo lees dan echt een stuk fijner! Ik doe al maanden met die van mij, en ik gebruik ze behoorlijk veel, ze doen het nog steeds prima.

  3. Wat ontzettend jammer dat de kwaliteit slecht is. Ik koop mijn fineliners meestal bij Hema. Die doen het echt prima en kosten volgens mij € 2,00 voor (ik denk) 12 stuks!

  4. Op zich ben ik niet verbaasd over het gebrek aan kwaliteit bij de producten van Kruidvat in de categorie pennen/stiften eigenlijk alles met inkt. Een tijdje terug kocht ik een stempelsetje met inkt er al in voor mijn kinderen bij Kruidvat en wat bleek, na 10 minuutjes stempelen was bij sommige stempels de inkt al bijna op (ik zat erbij en kon zien dat de kinderen iedere keer netjes het dopje op het stempeltje deden).
    Ter vergelijking het stempelsetje van de Hema hebben we al een jaar en daar wordt nog naar hartelust mee gestempeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *