Hair Repair Oil van Yves Rocher

hair repair oil Yves Rocher

Sinds ik de argan huidolie van De Tuinen voor mijn haar gebruik zit het echt veel beter. Anders had ik mijn haar volgens mij al lang afgeknipt in wanhoop.

Argan huidolie van De Tuinen tegen pluizig haar

Mijn haar is namelijk vochtarm, en daardoor pluist het vaak heel erg. En dat is niet mooi. Maar dankzij de argan huidolie kan ik het pluizen controleren.

Het enige wat ik minder leuk vind aan de Argan huidolie van De Tuinen is de prijs. Zo'n flesje kost namelijk 26,-. Daarom wacht ik altijd tot er een aanbieding is van het genre: 'Twee halen, één betalen.'Hair Repair Oil van Yves Rocher voor maar 9,90

Maar laatst keek ik op de site van Yves Rocher en kwam daar Hair Repair Oil tegen. Een flesje kostte maar 9,90. Een stuk goedkoper dus dan de argan huidolie van De Tuinen.

Ik besloot de gok te wagen! Want als het goed werkte, was ik voortaan een stuk goedkoper uit.Hair Repair Oil van Yves Rocher: het flesje

De Hair Repair Oil van Yves Rocher komt in een leuk flesje. Er zit bovendien een mooie dop op. Dat is ook meteen het nadeel ontdekte ik. Je moet de dop er namelijk afschroeven. Ook moet je de olie er echt uitgieten. Het flesje argan olie van De Tuinen heeft zo'n dop waarbij je de bovenkant opduwt en je kunt knijpen.

Hair Repair Oil van Yves Rocher: wat belooft het?

'Voor extreem droog of krullend haar. Het haar wordt intensief gevoed, voelt ongelooflijk zacht en krijgt een prachtige glans. De olietweemaal per week voor het wassen aanbrengen op droog haar. Over de hele haarlengte inmasseren en 10 minuten laten inwerken. Vervolgens het haar wassen.'

Hair Repair Oil van Yves Rocher: wat zit er in?

De ingrediënten van de Hair Repair Oil van Yves Rocher lezen als een ingewikkelde scheikundige formule. Ik hoop dat ik ze foutloos heb ingetypet!

 • Helianthuus annuus seed oil
 • Ethylhexyl cocoate
 • Brasscia capesgtris seed oil
 • Ricinus communis seed oil
 • Simmondsia chinenses seed oil
 • Borago officinalis eed oil
 • Orbignya cleifera seed oil
 • Macademia ternifolia seed oil
 • Parfum
 • Tochoperol
 • Loeth-10
Al met al zitten er heel wat soorten olie in zeg.
Wat er níét in zit, en waarmee deze haarolie ook wordt gepromoot zijn siliconen.

Mijn ervaring met Hair Repair Oil van Yves Rocher

Ik gebruikte de Hair Repair Oil van Yves Rocher net zoals de huidolie van De Tuinen. Dus na het wassen deed ik het in mijn handdoekdroge haar. Hoewel het wel hielp tegen het pluizen, voelde mijn haar de rest van de week vettig en een beetje viezig. Ik greep al snel weer naar mijn argan huidolie.

Daarna heb ik het nog een keer geprobeerd als haarmasker. Zo hoor je het ook te gebruiken eigenlijk. Maar ook dat was niet echt een succes.

Conclusie

Ik houd het toch bij de Argan huidolie van De Tuinen. De hogere prijs is het waard.

Leestips


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

6 reacties

 1. Ik gebruik voor mijn krullen de arganolie van a.ction en dat bevalt prima. Wit/bordeaux flesjes met verstuiving of pompje voor ongeveer drie euro.
  Siebrie

 2. Helianthus annuus kwam mij al bekend voor. Het is inderdaad zonnebloemolie. Aangezien het bovenaan staat in de ingrediëntenlijst, zou het best eens kunnen dat het flesje voor een (groot?) deel gevuld is met zonnebloemolie. Staan de percentages erbij? Waarschijnlijk niet, denk ik zo. Zonnebloemolie is niet slecht voor je haar, maar ik kan me voorstellen dat het vettig aanvoelt. Groetjes!
  Liesbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *