Hema dekbedhoes 100% cotton satin: review

Hema dekbedhoes 100% cotton satin

Mijn man kreeg op zijn werk voor 60 euro aan Irischecques als kerstpakket. Omdat hij eigenlijk geen wensen had, gaf hij ze aan mij!

Hema dekbedhoes 100% cotton satin ad 60,-

En ik kocht daarvan zo'n hele mooi dekbedhoes bij de Hema van katoen met satijn. Vanwege de fijne gladheid die dit materiaal altijd heeft. Ik was zelfs bereid voor lief te nemen dat er strepen op staan.

Normaal heb ik liever geen strepen op dekbedhoezen omdat je dan meteen ziet als de hoes er niet recht om zit.

Ik had al vaak naar deze hoezen staan kijken bij de Hema, maar werd altijd afgeschrikt door de hoge prijs.

Maar met de Irischeques besloot ik ze te kopen.

Hier onder mijn ervaringen met de Hema dekbedhoes 100% cotton satin.

Hema dekbedhoes 100% cotton satin 240x220

Toen de Hema dekbedhoes 100% cotton satin uit de verpakking haalde was de stof minder glad dan ik had verwacht.
Maar daar kon ik mee leven.

Stomvervelend is echter het feit dat er op de verpakking weliswaar staat dat deze dekbedhoes een formaat 240x220 heeft, maar dat ons dekbed er alsnog niet goed in past!

En ik weet dat het niet aan ons dekbed ligt, want andere hoezen van 240x220 passen er prima om heen.
Hema dekbedhoes 100% cotton satin
Hier ligt de Hema dekbedhoes op ons bed. Na veel gedoe...

Niet glad en te klein!

Dus nu heb ik een dekbedhoes die niet alleen minder zacht en glad is dan ik had verwacht, maar bovenal heb ik een dekbedhoes die eigenlijk te klein is voor het dekbed.
En dat betekent dat ik minstens 5 minuten meer nodig heb om de dekbedhoes om het dekbed te krijgen. Het is me een gewurm en gesjor waar ik helemaal niet goed van word.

En aan het eind van al dat gesjor en gewurm zit het dekbed nog niet mooi in de hoes.Zie ook mijn post over Dekbedovertrekken Hema.

Conclusie Hema dekbedhoes 100% cotton satin 240x220

Wat mij betreft is de Hema dekbedhoes 100% cotton satin 240x220 een miskoop. Dat de stof weinig satijnachtig aanvoelt is tot daar aan toe. Maar dat de hoes te klein is voor de maten die er op staan vind ik onvergeeflijk van de Hema.
Zeker in combinatie met de hoge prijs van 60,-
Ik geef de Hema dekbedhoes 100% cotton satin 240x220 daarom een 1 en ik raad hem van harte áf.

Leestips

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

10 reacties

 1. Een echt gladde dekbedhoes heb ik van P.I.P. S. studio's. En van Van Dijck. Beiden niet goedkoop, maar na drie jaar nog steeds heel goed van kwaliteit. En januari/februari is altijd de maand van de uitverkoop van beddenspul is mijn ervaring. Persoonlijk houd ik in de winter meer van lekker flanel. En flanellen dekbedhoezen koop ik bij de A. ldi.

  Groetjes Jacq.

 2. jammer zeg! ZOu ook contact zoeken met hen. Mss krijg je je geld terug of een andere regeling. meet het even na het overtrek. Als het kleiner is zal het na wassen nog wat kleiner worden misschien.
  Groet, Wilma

 3. Wat vervelend dat de hoes te klein is, ik zou zeker contact opnemen met de Hema. Ik heb wel goede ervaringen met de klantenservice. Je krijgt vaak een standaardmail terug op een klacht, maar daar moet je geen genoegen mee nemen. Als je op die standaardmail weer reageert kan er vaak meer is mijn ervaring.

 4. Ik kocht een tijdje geleden een 240x220 dekbedhoes bij de Action.
  Deze koste maar 19,95
  Ik kocht hem eigenlijk als reserve omdat ik maar 1 mooie hoes had kunnen vinden voor ons nieuwe dekbed.
  De hoes van de action vind ik super fijn, precies de juiste maat en niet duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *