Houten jaloezieën: wat hebben die te bieden?

houten jaloezieën

Ik lees, en hoor regelmatig verhalen van mensen die zo'n drie jaar in hun huis hebben gewoond zónder gordijnen.

Ik ben er zelf ook zo eentje.

Gordijnen kiezen is lastig, omdat ze zo sfeerbepalend zijn

Niet omdat ik geen gordijnen wilde, maar omdat de keuze zo lastig is. Gordijnen zijn immers behoorlijk sfeerbepalend. En ze zijn ook niet heel goedkoop. Dus je wilt wel de juiste keuze maken als het om gordijnen gaat.

Rianne schreef onderstaande post over houten jaloezieën.

Up to date met onze trendy houten jaloezieën! 

Houten jaloezieën passen in elk interieur. Ze zijn een sfeermaker én eyecatcher in één. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze favoriet op het gebied van raamdecoratie.

Stel zelf samen, naar eigen smaak 

Naast het feit dat de houten jaloezie zeer populair is, zijn ze ook nog eens veelzijdig en tijdloos. Je kunt namelijk een heel eigen draai geven aan de look van je houten jaloezie en de raambekleding zelf samenstellen. De kleur, ladderband, bediening en lamelmaat zijn geheel zelf samen te stellen. Hierdoor kun je, ondanks het feit dat velen houten jaloezieën in huis hebben hangen, een uniek product creëren passend bij jouw eigen smaak! Naast het samenstellen van de producten biedt het ook veel privacy. Oh wat fijn, de tijd van glurende buren is voorgoed voorbij! De lichtinval kan je ook zelf bepalen door de lamellen te kantelen. Het zonnetje is fijn, maar verblind worden we liever niet. Kortom, de houten jaloezie is een echte winnaar in onze ogen!

Industriële look of juist strak en modern? 

De veelzijdigheid van de houten jaloezieën maakt ze zo leuk, ze passen bij ieder interieur. Een urban jungle is tegenwoordig helemaal hip en het lijkt wel of deze trend niet compleet is zonder houten jaloezieën. Kies de jaloezie mét ladderband voor extra sfeer. Vind je bijvoorbeeld een urban jungle of industriële look nou helemaal niks maar de houten jaloezie wel? Dan is dat geen enkel probleem. Bestel ze in een effen kleur en ze zullen super goed passen bij jouw interieur, of dit nou landelijk is of modern. Naast de houten jaloezie hebben we ook nog de houtlook PVC jaloezie. De houtlook PVC jaloezie is van kunststof waardoor hij perfect is voor in een vochtige ruimte zoals de badkamer!

Deze houten jaloezieën passen altijd! 

De beste aanbieder van houten jaloezieën is Veneta.com. Bestel eerst snel gratis kleurstalen op Veneta.com. Zo kun je goed bekijken welke kleuren goed bij je interieur passen. Stel vervolgens je eigen houten jaloezieën op maat bij Veneta.com samen !

Nawoord

Dankjewel Rianne voor je enthousiaste verhaal over houten jaloezieën! Ik vind ze zelf ook mooi. En een groot voordeel van jaloezieën vind ik de mogelijkheid om met licht te spelen.

Welk type gordijnen heb jij thuis?

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *