Koude handen: warme warmten van de C1000

Ik heb een hekel aan pijnlijk koude vingers en koude handen. Een beetje kou vind ik niet erg, maar wel als het pijnlijk wordt.

Daarom ben ik altijd op zoek naar handschoenen die mijn handen goed warm houden. Maar de perfecte handschoenen heb ik tot dusver nog nooit gevonden. Toch ben ik op dit moment ben behoorlijk tevreden over mijn wanten die ik bij de C1000 kocht.

Wanten van de C1000

De C1000 bij ons bestaat uit een supermarkt, en een voorstuk waar een postkantoor zit en je bloemen, kranten en wanten e.d. kunt kopen. Ik kocht daar een paar grijze wanten voor 6,95.

Van de buitenkant lijken ze op suède, en ze hebben een randje van bont. De binnenkant is helemaal bontgevoerd.

In deze wanten blijven mijn handen en vingers behoorlijk behaaglijk.

Dat komt ook omdat ik meer bewegingsruimte heb voor mijn handen dan in handschoenen.  Bovendien zitten in wanten alle vingers in 'dezelfde ruimte', en houden elkaar daardoor beter warm. Ik ben er dan ook best tevreden over.

wanten c1000

De binnenkant van de handschoen

Koude handen: tip

Een tip die ik van iemand kreeg is je handschoenen of wanten eerst op de verwarming leggen. Dan zit de warmte er als het ware al in.

Maar er zijn ook heuse verwarmde handschoenen! Helaas zijn die ontzettend prijzig. Je telt er zo 149 euro neer voor een paar wanten. Dat vind ik echt te duur.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *