Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn 240 x 220 cm: review


Nadat ik een paar keer achter elkaar een Lits Jumeaux dekbedhoes bij de Hema kocht die te klein bleek voor ons dekbed, baalde ik enorm.

Want een goede dekbedhoes vinden, voor een redelijk bedrag valt nog niet mee. En ik wilde niet meer dan 100,- uitgeven aan een fijne hoes, maar tegelijkertijd een goede kwaliteit dekbedhoes kopen.

Van narigheid gebruikte ik dan maar de gescheurde dekbedhoezen van de Hema die ik jaren geleden kocht, toen de maatvoering nog wél klopte.

Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn 240 x 220 cm

Maar toen kwam ik op een dag op de webshop van de Lidl terecht. En om de één of andere reden klikte ik op de tab Wonen en slapen. Zo kwam ik terecht bij hun beddengoed. En mijn oog viel op de Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn 240 x 220 cm.

Katoensatijn!

Wat me zo aansprak was de vermelding 'katoensatijn'. Want dat voelt altijd zo heerlijk luxueus vind ik. Dekbedhoezen van katoensatijn voelen doorgaans heel glad, maar zijn tegelijkertijd wel gewoon van katoen, en dus ademend.

De prijs was verbluffend laag voor een dekbedhoes: slechts 24,99.

 

Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn 240 x 220 cm: Crème/antraciet

De Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn 240 x 220 cm is verkrijgbaar in 4 patronen, maar 3 daarvan waren uitverkocht. Dit zijn de 4 opties:

 1. Crème/antraciet geruit
 2. Rood/antraciet gestreept
 3. Bordeauxrood bloemen
 4. Wit/grijs sterren

Specificaties van de Lidl dekbedhoes MERADISO®

 • Hij is van 100%  katoensatijn
 • Aan beide kanten een andere print
 • Knoopsluiting
 • Machinewasbaar tot 60 °C
 • Geen krimp door de speciale Sanfor-behandeling
 • Inclusief 2 kussenslopen van 60 x 70 cm

Omdat de patronen 2 t/m 4 waren uitverkocht, koos ik de enige versie die er nog was: Crème/antraciet geruit. Want ik wilde echt heel graag dat luxueuze gevoel van katoensatijn in mijn dekbedhoes. Daarom was ik bereid in te leveren op het uiterlijk.

Na ongeveer een week werd de Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn bezorgd. Nadat ik hem uitpakte heb ik hem eerst gewassen. Omdat ik dit frisser vind, maar ook om later niet voor verrassingen als 'krimp' te staan.

 

Lidl dekbedhoes MERADISO®: in de praktijk

De Lidl dekbedhoes paste! Dat was meteen al een enorm pluspunt, aangezien ik de laatste tijd dus steeds hoezen had die te klein bleken. Het materiaal was ook zoals ik had gehoopt: heerlijk zacht en glad.

Wat me verder opviel is dat er géén instopstrook zit aan deze dekbedhoes. In plaats daarvan sluit de hoes aan de onderkant met knopen! Ook de kussenslopen hebben knopen. En ze sluiten aan de bréédtekant.

Mijn conclusie over de Lidl dekbedhoes MERADISO®: een 10!

Ik vind de Lidl dekbedhoes MERADISO® geweldig! Hij past, hij is van een heerlijke kwaliteit stof en hij kost maar 24,99!

Ik surf nu elke dag even naar de Lidl webshop om te kijken of één van de andere motieven al weer beschikbaar zijn, want dan koop ik er nog eentje bij.

Kortom: wie een fijne dekbedhoes zoekt voor een lage prijs, raad ik de Lidl dekbedhoes MERADISO® katoensatijn van harte aan.

 

Praktische informatie

De Lidl dekbedhoes MERADISO® is te koop in de Lidl webshop voor 24,99.

Zie ook Je dekbed wassen! en mijn ervaring met Smulders dekbedovertrekken.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

7 reacties

 1. Dat zijn hele mooie prijsjes. Ik kocht laatst ook weer een nieuwe, dubbele van jouw prijs maar ik kan altijd wel heel blij worden van een nieuw overtrek. én van een schoongewassen overtrek, dat ligt zo lekker! : )

 2. Ik weet uit ervaring dat de hoeslakens van de LIDL ook top zijn. Ik koop er verder vaak boxershorts voor mijn man. Verder heb ik nu een zomerdekbed van de Lidl heerlijk voor maar Euro 19,95. Ze doen ook nooit moeilijk als je iets retour stuurt en ook in de winkel krijg je binnen 30 dagen gewoon je geld terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *