Light Box van de Kruidvat

Light boxen. Ze zijn al een hele tijd populair. Ik kwam ze al eens tegen bij onder andere de Hema en de Action. Maar ik kocht de light boxen steeds niet, omdat het me een onnodige sta-in-de-weg leek.

Maar toen kwam ik een light box tegen bij Kruidvat voor 7,99. Ik bezweek voor de verleiding!

En eerlijk is eerlijk: nu ik hem heb, vind ik de light box heel erg leuk.

Hieronder mijn review van de light box van Kruidvat

Light Box van Kruidvat

De Light Box van Kruidvat bestaat uit:

  • 1 lichtbak
  • 90 letters  en cijfers en symbolen (zie foto voor overzicht van de letters/cijfers/symbolen)
De doos waarin de Light Box zat ging gemakkelijk open. Ik hoefde niet eerst een gevecht te leveren om hem open te krijgen! En dat is niet echt een pluspunt, want sommige dozen zijn echt verschrikkelijk om te openen.
light box Kruidvat

Gebruiksaanwijzing Light Box Kruidvat

De gebruiksaanwijzing van de Light Box van Kruidvat staat op de achterkant. Ik heb nogal een hekel aan gebruiksaanwijzingen lezen. Ik word er altijd ongeduldig van. Maar deze was gelukkig kort en krachtig.
light box Kruidvat

6 AA batterijen plaatsen

Ik las dat ik 6 AA batterijen in de Light Box moest doen. Daarvoor moest ik eerst het batterijpaneel aan de achterkant losschroeven met een kruiskopschroevendraaier. Het losdraaien van de schroeven ging soepel. Soms zijn schroeven meteen al ‘lam’ maar dat was hier niet het geval. Wel waren de schroeven heel erg kort.
Ik deed de batterijen erin volgens de afbeelding in het batterijpaneel. Daarna controleerde ik eerst of ze er goed in zaten, voordat ik het batterijpaneel weer op de light box schroefde. Ik testte dit door de light box aan te zetten. En warempel! Meteen goed!
light box Kruidvat
Hij doet het!


Letters plaatsen in de light box

Nu de batterijen er in zaten, was het tijd om er een tekst op te zetten. Ook dat ging vrij simpel. Je kunt de letters er gewoon direct ‘inklemmen’. Op sommige plekken staan de letters een klein beetje bol. Net alsof ze iets te groot zijn. Maar de meesten schieten alsnog op de plek gelukkig.

Mijn conclusie over de light box van Kruidvat

Ik ben heel tevreden over de light box van Kruidvat. Hij is niet duur, en doet precies wat hij belooft. Hij beantwoord aan mijn verwachtingen van een light box, en dat maakt mij een blije consument.
Ik zou deze Light Box dus zeker aanraden.
N.B. Aan de achterkant van de Light Box zitten twee openingen, waaraan je de light box kunt ophangen!
Heb jij een Light Box in huis? Waar kocht jij de jouwe? En wat staat er op?

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Eén reactie

  1. Heb er helemaal niets mee, ten eerste omdat het toch weer een stuk in mijn ogen nutteloos stuk plastic is, ten tweede omdat ik niets heb met teksten in huis. Maar als iemand anders er gelukkig van word zou ik zeggen lekker doen. Johmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *