|

Scheermesje voor oksels

scheermesje voor oksels
Als het om scheren gaat ben ik heel makkelijk. Ik gebruik gewoon het scheerapparaat van mijn man. Dat werkt 'goed genoeg'.

Soms kopen mijn dochters zo'n zakje goedkope, roze scheerapparaten voor vrouwen bij de Action, en die gebruik ik dan ook wel. Maar dat zijn uiteindelijk wegwerp scheermesjes en daardoor minder milieuvriendelijk.

Benen scheer ik niet. Daarvoor gebruik ik een Epilady

Als het gaat om scheerapparaten ben ik eigenlijk weinig kritisch. Mijn benen scheer ik trouwens niet. Want daarvoor vind ik het effect echt veel te kort duren. Binnen no time heb je alweer stoppels op je benen. Daarom gebruik ik om mijn benen te ontharen een Epilady. Op die manier komen de haren langzamer terug.

Ik kocht mijn Epilady ooit bij de Kijkshop. En hij doet het aardig goed.

Scheermes van mijn man

Mijn man gebruikt wat hij 'een krabbertje' noemt. Hij kocht het bij de Lidl. Feitelijk gebruik ik dus ook een 'krabbertje'.

Scheermessen: wat zijn zoal je opties

Er zijn allerlei soorten scheermessen op de markt. Sommige zorgen automatisch voor schuim, anderen bieden de mogelijkheid om 'heen en terug' te scheren.

  • Open scheermessen voor echt klassiek scheren. Dat zie je in films vaak!
  • Het meest basic scheermes: zonder groen strookje.
  • Scheermessen voor vrouwen zoals de Wilkinson Sword Intuitive.
  • Scheermessen voor mannen.
  • Scheermessen met een flexibele kop

Op de site van Testgoed vind je een top 10 van scheermesjes voor vrouwen. De Wilkinson Quattro voor vrouwen staat bovenaan met een ruime 9.

Scheermesjes samenvattend

Voor mijn man en mij voldoet een simpel scheermes van de Lidl prima. En dat is best bijzonder, want ik heb verder vaak best een 'gevoelige huid'. Maar het scheermes van de Lidl levert gelukkig geen problemen op.

Maar ik kan me voorstellen dat je voor gevoelige plekken liever een speciaal scheermes gebruikt. Met gewone scheermesjes kunnen sommige vrouwen niet alles wegkrijgen. Of ze krijgen last van uitslag in de vorm van pukkeltjes.

De uiteindelijke keuze voor een scheermesje hangt af van twee dingen: wat wil je er mee bereiken, en hoe gevoelig reageert je huid er op. De één krijgt prima resultaten met een goedkoop scheermes van de Lidl. Een ander vindt een speciaal vrouwen scheermes het fijnst.

Leestip

Neus en oorhaar trimmer van de Action review

Wat is jouw favoriete type scheermes?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *