Spacer bh van de Hema: review van deze bh

Een spacer bh is een bh met lucht tussen de stof. Ik kocht een spacer bh van de Hema. Hieronder lees je mijn ervaringen.

Maar eerst even een korte uitleg wat een spacer bh eigenlijk is.

Wat is een spacer bh?

Een spacer bh is gemaakt van een nieuw 3D ademend, en lichtgewicht materiaal. Er zitten als het ware luchtkussentjes in de cups. Vandaar ook de naam 'spacer bh'. Een spacer bh is een lichter alternatief voor een bh met vulling.

Bovendien staat een spacer bh heel natuurlijk: hij beïnvloedt de vorm van je boezem niet.

Een ander voorbeeld is dat je er minder mee zweet, doordat de bh ademend is. Een spacer bh ziet er overigens uit als een gewone bh. Dus ik heb wel een kaartje nodig dat er boven of aanhangt waarop ik kan lezen dat het een spacer bh is : )

En dan nu over naar de spacer bh van de Hema!

De spacer bh van de Hema: waarom ik hem kocht

De reden dat ik een spacer bh van de Hema kocht is dat ik las dat hij 'ademend' was. Veel bh's zijn van polyester gemaakt, en daar houd ik niet zo van. Ik heb het liefst bh's van natuurlijk materiaal of anders in ieder geval van materiaal dat ademt, en vocht van mijn huid wegvoert.

Daarnaast had ik van mijn jongste dochter, die als bijbaantje bij een lingeriewinkel werkt, gehoord dat een spacer bh een goede bh is.

De spacer bh van de Hema: omschrijving

De spacer bh van de Hema is gemaakt van materiaal samenstelling: 88% polyamide en 12% elastaan. Niet mijn favoriete soort stof dus. Maar omdat hij 'ademend' is vind ik de polyamide geen probleem.

De bh sluit aan de achterkant met 2 haakjes.

De zijpanelen zijn gemaakt van kant, wat de bh net iets extra's geeft vind ik. Verder is de bh vrij eenvoudig. Zie ook foto.

Een spacer bh van de Hema kost 20,-

De spacer bh van de Hema in de praktijk: mijn ervaring

De spacer bh van de Hema is in snel tempo mijn favoriete bh geworden. Sterker nog, ik heb er nog 2 zwarte en een witte bh bijgekocht. En die draag ik nu dagelijks. Ze zitten heerlijk en ze ondersteunen goed. Precies wat ik belangrijk vind bij een bh.

Ik kocht mijn spacer bh in maat 75B. Die maat heb ik altijd, en zat goed. De spacer bh van de Hema valt dus 'true to size' zoals dat heet.

Mijn conclusie over de spacer bh van de Hema

Ik vind de spacer bh van de Hema een echte aanrader. Hij zit prettig, ondersteunt goed en is van ademend materiaal. Het model is neutraal en kun je overal wel onder dragen.

De prijs van 20,- vind ik prima voor deze bh. Hij is niet extreem duur, en dat vind ik fijn!

Praktische informatie over de spacer bh

De spacer bh van de Hema is uiteraard te koop bij de Hema. Zowel online, als in de winkel. Hebben ze er geen bij jouw lokale Hema filiaal? Dan kun je er ook eentje kopen in de Hema webshop en in die winkel laten bezorgen. Zo betaal je geen verzendkosten.

Leestip: Mijn Hema vestje review

Wat is jouw lievelings model bh?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

4 reacties

  1. Ik moet altijd beetje lachen om die "ademende" stof, zie dan het echt voor me een bewegende ademhalende stof aan je lijf.
    Hoe stevig zijn de zijkanten? rekbaar of echt stijf

  2. Ik ga hier zeker eens naar kijken ook al had ik me voorgenomen nooit weer een poging te doen bij de Hema. Net als veel vrouwen kan ik geen passende beha bij de HEMA scoren. Op de een of andere manier past het niet goed. Misschien zit deze dan wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *