Trouwfoto op canvas in plaats van gastenboek via Topdoek

Foto op canvas

In december zijn mijn ouders maar liefst 50 jaar getrouwd. Daarom geven ze een feestje. Op de uitnodiging stond hun trouwfoto van destijds. Omdat ik het zo'n mooie foto vind, leek het me leuk om daar iets mee te doen. Ik stelde aan mijn ouders voor om de foto op canvas te laten drukken. Het idee is om hem bij de ingang van het zaaltje te zetten bij wijze van gastenboek.

Het geval wil dat ik een uitnodiging kreeg van Topdoek.nl.
We leggen er pennen bij en de gasten kunnen hun naam en eventuele een leuke wens of tekst op het canvas schrijven. Op die manier hebben mijn ouders een leuke herinnering aan hun 50ste trouwdag.

Foto op canvas laten drukken: maar waar?!

Omdat ik de oudste dochter ben van ons drieën, en het mijn idee was, kreeg ik de verantwoordelijkheid om de transformatie van gewone foto, naar foto op goedkope canvas te regelen. Wie mij een beetje kent weet dat ik een enorme hekel heb aan gebruiksaanwijzingen. Als ik iets moet maken, in het echt of op internet, dan wil ik graag dat alles zichzelf wijst. Dus dat ik niet tijdens het proces dingen niet snap, of een boel uitleg moet lezen.

Het werd topdoek.nl

Het geval wil dat ik een uitnodiging kreeg van topdoek.nl om bij hun een canvas te bestellen. Dat kwam mooi uit. En gelukkig was het proces precies zo makkelijk als ik het graag heb.

Hieronder een overzicht van het proces bij topdoek.nl

  1. Klik op de groene knop met de tekst Bestel je canvas.
  2. Upload de afbeelding die je wilt afdrukken op een canvas.
  3. Klik op de groene knop met 'Begin met bestellen'.
  4. Kies het formaat dat je wilt. Ik koos voor 80 bij 120 centimeter.
  5. In deze stap kun je kiezen voor een lijst, een ophangsysteem, bepaalde tinten, en een professionele fotocontrole. Dat heb ik allemaal niet gedaan.
  6. Afrekenen.
Stap 5 kun je ook overslaan. Dus in principe ben je in 5 simpele stappen klaar. Het kostte mij echt niet eens 5 minuten om de foto op canvas te maken. En ik hoefde onderweg niet te lezen hoe het moest.

Bezorging topdoek.nl

Ik bestelde de foto op canvas op donderdag 15 november. Het doek werd bezorgd op maandag 19 november. Het doek werd goed beschermd afgeleverd: het was gewikkeld in bubbeltjesplastic en zat in een kartonnen doos. 

Mijn conclusie over een foto op canvas via topdoek.nl

Ik vond het proces aangenaam eenvoudig! Hoewel de teksten op de groene buttons wat mij betreft wel wat duidelijker kunnen. 'Bestel je canvas' op de eerste pagina zou ik bijvoorbeeld vervangen met 'Maak je canvas'. Want als je net op de site komt heb je nog niets om te bestellen.

Ook moet je wel even rekening houden met een paar dagen voordat je het doek thuis hebt.

N.B. Ik denk niet dat het doek geschikt is om met een pen op te schrijven. Ik vrees dat je dan misschien door het doek gaat. Dus als je ook iets dergelijks wilt doen adviseer ik een fijnschrijver.Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Eén reactie

  1. Je zou ook even t gat aan de achterkant kunnen opvullen met bv een stuk hout zodat t stevigheid krijgt om t schrijven. Leuk idee. Wij hebben op onze trouwdag meteen een foto heel groot laten afdrukken door de fotograaf, zodat we die in een grote passe-partout lijst van Ikea konden leggen. De familie kon de naam op de lijst zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *