|

Schoolbord folie van de Action

plakfolie action
Mijn jongste dochter kocht bij Ikea een simpele witte kledingkast. En vervolgens plakte ze er schoolbord folie van de Action op.

Hieronder een review van de schoolbord folie van de Action.

Schoolbord folie Action

De schoolbord folie van de Action kostte 2,-. Voor twee kastdeuren had mijn dochter 2 rollen schoolbord folie nodig.

Er stonden geen instructies op de rollen, maar dat was ook niet nodig. De achterkant van de schoolbord folie is voorzien van een beschermende papierlaag met daarop ruitjes. Die maken het makkelijker om netjes en recht te knippen en te bepalen hoeveel je nodig hebt.

Schoolbord folie van de Action
Schoolbord folie van de Action

30 minuten, 2 kastdeurtjes beplakt met schoolbord folie Action

Het kostte mijn dochter ongeveer 30 minuten om twee kastdeurtjes met de schoolbord folie te beplakken. De tweede deur ging een stuk sneller en makkelijker dan de eerste deur. Oefening baart dus duidelijk kunst.

Luchtbellen weghalen tijdens het plakken van de schoolbord folie

Het grootste probleem waar mijn dochter aanliep waren de luchtbellen onder het schoolbord folie. Mijn dochter haalde de bubbels er telkens meteen uit met behulp van een bankpasje tijdens het plakken.

Ze beplakte dus niet eerst de hele deur met schoolbord folie, en haalde niet pas daarna de bubbels er uit. Dat deed ze tijdens het plakken.

Schoolbord folie van de Action en krijt

In mijn ervaring werkt een schoolbord soms niet goed. Dan wil je er iets opschrijven met een krijtje, maar 'pakt' het krijt als het ware niet goed.

Belangrijk: de schoolbord folie van de Action werkt goed met de bijgeleverde krijtjes! Maar, de losse krijtjes ad 0,30 cent die mijn dochter er bij kocht werkten niet!

Hieronder het resultaat halverwege:

Schoolbord folie van de Action

Conclusie over schoolbord folie van de Action

Mijn dochter is tevreden over de schoolbord folie van de Action. Ze zou het nog wel een keer kopen. Elders betaal je volgens haar minstens 10 euro voor een rol schoolbord folie. Ze vindt de prijs -kwaliteit verhouding van de schoolbord folie van de Action dus goed.

Maar het is dus wel belangrijk om de juiste krijtjes te gebruiken.

Plakfolie Action algemeen

Behalve schoolbord folie heeft de Action ook 'gewone' plakfolie. Je vindt het onder de noemer 'zelfklevende decoratiefolie'. Als je online kijkt bij de Action dan vind je 3 soorten plakfolie. Een rol plakfolie van de Action kost 1,39. Een rol is 45 bij 250 centimeter.

Praktische informatie over schoolbord folie van de Action

De schoolbord folie van de Action is te koop bij.... de Action.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *