|

Luchtverfrisser Action: Fresh Waterlily breeze air freshener

Luchtverfrisser Action

Omdat ik graag een permanent lekker ruikend toilet wil, en dit niet lukt met alleen de wc schoonmaken, kocht ik luchtverfrisser bij de Action. Ik heb daar al meerdere producten die prettige geuren beloofden, maar die vielen eigenlijk allemaal tegen. Dus ik hoopte natuurlijk dat deze luchtverfrisser van de Action zijn belofte wel waar maakte.

Hieronder mijn review van de luchtverfrisser van de Action.

Wat je natuurlijk ook altijd moet doen voor een fris toilet is je wc schoonmaken.

Luchtverfrisser Action: Fresh Waterlily breeze air freshener

Telkens weer blijk ik gevoelig voor een mooi uiterlijk en gladde praatjes. De luchtverfrisser die ik kocht bestaat uit een klein flesje, maar daarin blauw gekleurde pareltjes.

Als je je vingers in het flesje steekt voelen ze verrassend zacht, en lijkt er ook wel water in het flesje te zitten. Overigens blijken niet alle pareltjes blauw. Dat zag ik doordat eentje eruit viel en wegstuiterde.

Op het etiket staat veelbelovend Fresh Waterlily breeze air freshener. Hieronder zie je de ingrediënten:

Luchtverfrisser Action

Qua uiterlijk is het best een leuk flesje om je toilet te hebben staan.

Maar het gaat natuurlijk om de geur!

Moet je gaatjes prikken in de dop?

Het flesje heeft een dop die je eraf kunt draaien. In die dop zitten 9 gaatjes die zijn afgedekt met papier. Er zit helaas geen gebruiksaanwijzing bij, en op het etiket stond ook al niet wat de bedoeling was. Daarom heb ik met een schaar maar gaatjes geprikt via de openingen in de dop. Ik ging ervan uit dat via de gaatjes in de dop een heerlijke geur zou gaan opstijgen.

Luchtverfrisser Action

Maar niets van dit alles.

Deze luchtverfrisser van de Action verspreidde geen enkele geur. Ja, als ik er precies met mijn neus boven ging hangen, rook ik wel wat, maar dat was niet de bedoeling.

Het idee was dat het ik de luchtverfrisser van de Action pittoresk op een plank zou zetten, en dat mijn wc dan heerlijk zou ruiken.

Pareltjes van dichtbij bekeken

Als je je vingers in het flesje steekt voelen ze verrassend zacht aan, en lijkt er ook wel water in het flesje te zitten. Overigens blijken niet alle pareltjes blauw, want eentje viel er uit en stuiterde onmiddellijk weg. Toen ik hem eindelijk had gevangen bleek hij blank te zijn.

Action luchtverfrisser

Mijn conclusie over de Action luchtverfrisser

Hoewel het flesje leuk oogt, en veelbelovend is, vind ik de luchtverfrisser van de Action geen aanrader. Hij verfrist namelijk de lucht niet! Er komt geen tot amper geur van af.

Ik zou hem niet kopen.

Praktische informatie

Deze luchtverfrisser is voor 0,54 cent te koop bij de Action.

Leestip

WC blok blauw van de Jumbo en mijn ervaringen met de mondkapjes van de Action!

En mijn WC Eend Fresh Strips ervaring en mijn toilet tapes review.


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Zelf gebruik ik geen luchtverfrisser maar ik vind bij andere mensen geurstokjes altijd wel lekker ruiken.
    Ik heb wel een glorix toilet blok in de wc en ik maak mijn toiletten elke dag even heel snel schoon.

  2. Ik denk dat jij hetzelfde probleem heb, als ik. Wij willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Gisteren was ik even bij onze zoon en schoondochter en daar ruikt het in het toilet verrukkelijk. Daar staan een stuk of 3 producten van Rituals. Ik zat nu even te kijken, nu ik deze blog las, maar 1 zo'n 'geurstokjesding' kost 44 euro. Daar bint ons te zuunig voor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *