|

Elektrische koffiemolen review: Tristar KM-2270

Elektrische koffiemolen: Tristar KM-2270
Willeke, in de blogwereld bekend als Mevrouw. W, woont alweer 22 jaar samen. Samen met haar man heeft ze 2 kinderen van 15 en 16 jaar oud. Willeke werkt in een verzorgingstehuis als schoonmaakster. Ik interview Willeke over haar elektrische koffiemolen!

Elektrische koffiemolen : Tristar KM-2270

Omdat de antieke koffiemolen die ze had steeds zwaarder maalde, wilde ze een elektrische koffiemolen. Toen ze bij de Mediamarkt was voor een vaatwasser, kwam ze toevallig een elektrische koffiemolen tegen. Van het merk Tristar KM-2270.

Ze koos voor deze elektrische koffiemolen omdat de Tristar de goedkoopste was. Hij kostte 19,99.

Hier onder Willeke's ervaringen met de Tristar KM-2270.

Is de Tristar KM-2270 makkelijk/moeilijk te bedienen?

Ja, je doet de koffiebonen erin, draait de dop erop, houdt de knop ingedrukt en na ongeveer 10 seconden heb je snelfiltermaling. Het enige minpunt vind ik dat de bovenkant er niet af kan. Daardoor moet je het hele apparaat op zijn kop houden om de koffie eruit te schudden.

elektrische koffiemolen

Is de gebruiksaanwijzing duidelijk?

De gebruiksaanwijzing is beknopt, maar duidelijk. Eigenlijk kun je wel zonder. Ik heb alleen even gekeken of de bovenkant eraf kon, maar dat kon niet.

Hoeveel koffiebonen kunnen er per keer in de Tristar KM-2270?

Ongeveer 40 gram. Ik maal voor meerdere kopjes en doe de koffie in een goed afsluitbare doos van Tupperware. Ik ben vaak heel vroeg wakker en sluip dan naar de keuken om koffie te zetten. Om niet iedereen wakker te maken, maal ik vooraf een voorraadje.

Hoe groot is de Tristar KM-2270? Waar heb je hem staan?

Afmetingen (b x h x d) 110x210x110. Hij staat in een kastje. Daar staat hij niet in de weg

Wat onderscheidt jouw Tristar KM-2270 van andere koffiemolens?

Deze was de goedkoopste.

Zou je de Tristar KM-2270 aanraden?

Ik heb de Tristar KM-2270 nog maar een week. Pas later las ik recensies over dit apparaat. En die waren niet positief. Blijkbaar gaat hij snel kapot. Ik vind dit wel iets om anderen te vertellen. En ik hoop natuurlijk dat de mijne toch iets minder snel kapot zal gaan.

Anders is goedkoop duurkoop.

Als je de koffiemolen een cijfer zou moeten geven op een schaal van 1 op 10, wat zou dat dan zijn?

Een 8. Hij is klein, makkelijk te bedienen. Alleen vind ik het jammer dat het bakje er niet af kan.

Praktische informatie over de Tristar KM-2270

De Tristar KM-2270 is voor 19,99 te koop bij bol.com

Heb jij ervaring met een elekrische koffiemolen?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Ik drink geen koffie.. maar de twee oudste mannen hier in huis wel. Oldskool opschenken, dat vinden ze het lekkerst (ik heb mijn koffiezetapparaat er vorig jaar uitgedaan). Wat ik me nu afvraag is zelf gemalen koffie lekkerder? En is zelf gemalen koffie goedkoper? Ik koop nu de biokoffie van de Lidl en die kost 3,99 per pond.

  2. Bedankt voor het plaatsen van mijn revieuw!

    Koffiebonen zijn over het algemeen duurder dan de kant en klare koffie, maar dat komt omdat gemalen koffie een samenstelling is van verschillende soorten koffiebonen. In een zak koffiebonen zit maar 1 soort. Ik vind de smaak beter dan de al gemalen koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *