Fjallraven Raven rugtas review + klantenservice bol.com


Na heel lang wikken en wegen besloot mijn jongste dochter (20) een Fjallraven Raven rugtas te kopen. Ze reist dagelijks van de Achterhoek naar Utrecht voor haar studie Engels aan de Universiteit Utrecht. Ze doet dat met een grote tas vol zware boeken.

De rugzak die ze had gaf twee problemen:

  • Haar boeken pasten er niet goed in.
  • De schouderbanden deden pijn door het gewicht.

Maar de Fjallraven Raven rugzak beloofde dit allemaal op te lossen. Niet alleen zou er genoeg ruimte zijn voor al haar boeken én een Dopper drinkfles, ook zouden de gewatteerde schouderbanden ervoor zorgen dat ze geen centje pijn meer zou voelen door het enorme gewicht dat ze moet torsen.

 

Fjallraven raven rugtas in de praktijk

Helaas vond ze de betreffende rugzak superlelijk om te zien, en erger nog, hij kostte maar liefst 99,-. Vol goede moed schuimde ze internet af naar een goedkopere versie, of eventueel een tweedehands exemplaar. Maar helaas, tevergeefs. Uiteindelijk besloot ze dan toch maar de dure rugzak te kopen.

Helaas: hij viel tegen

Na twee dagen gebruik kwam ze echter tot een treurige conclusie: de rugzak maakt zijn belofte niet waar. Haar schouders en rug deden wel degelijk pijn door het gewicht aan boeken. Sterker nog, het deed meer pijn dan haar oude rugzak. En dat voor 99,-!

N.B. Mijn dochter denkt dat dit komt doordat ze klein van stuk is. Amper 1 meter 60.

We besloten dat er twee mogelijke oplossingen waren.

Fjallraven raven rugtas valt tegen: 2 opties

Plan A

Plan A: de rugzak terugsturen naar bol.com. Mijn dochter dacht dat dit geen optie was omdat ze hem immers gebruikt had. Maar ik herinnerde haar aan mijn koffiezetapparaat dat zo tegenviel nadat ik er koffie mee had gezet. Dat mocht ik gewoon terugsturen naar bol.com!

Plan B

Plan B: de rugzak verkopen op marktplaats.

Gelukkig bleek plan B overbodig! Na even te hebben gechat met een bol.com medewerker kreeg ze het geruststellende nieuws dat ze de rugzak gewoon kon terugsturen. Ondanks twee dagen gebruik.

Fjallraven Raven rugtas samengevat

Deze post is feitelijk een review van twee dingen: de Fjallraven raven rugzak en de service van bol.com.

De Fjallraven Raven rugzak viel helaas tegen. Vooral omdat hij alsnog pijnlijke schouders en rug veroorzaakte. Belangrijke aantekening hierbij is wel dat dit mogelijk komt omdat mijn dochter klein van stuk is. Misschien dat iemand met een hogere lengte deze problemen niet heeft.

Bol.com geweldige klantenservice

Dankzij de geweldige klantenservice kon mijn dochter de rugzak gewoon terugsturen en haar geld terugkrijgen. Ik vind de klantenservice van bol.com een goed argument om bij bol.com te kopen. Mocht een product tegenvallen, dan ben je als consument bij hen in goede handen.

Leestip

Bol.com klantenservice ervaring

Wat zijn jullie ervaringen met rugtassen voor zware boeken?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Ik kan niet tegen een dergelijke rugzak want krijg altijd pijn aan mijn schouders. Voor mij moet er een heupband aan zitten. Dan draag je het gewicht met je heupen en dat is veel comfortabeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *