Lidl bureaustoel van 69,99 geprobeerd - Inter Link Bureaustoel

Lidl bureaustoel

Ik kocht een Lidl bureaustoel voor achter mijn bureau.

Hieronder mijn ervaringen.

Waarom ik een Lidl bureaustoel kocht

Ik zit al ruim 10 jaar op een keukenstoel achter mijn bureau. Maar een paar weken geleden kreeg ik ineens pijn in mijn nek, en vervolgens ook nog in mijn schouders.

Het was echt heel vervelend, en prompt dacht ik dat dit wel eens zou kunnen komen door een verkeerde bureaustoel. Want hoor en lees je niet altijd hoe belangrijk het is om een ergonomisch verantwoorde bureaustoel te hebben?!

Van narigheid begon ik ergonomische bureaustoelen te googelen, en schrok van de prijzen en de lelijkheid.

Toen heb ik nog een tijdje gestoeid met verschillende keukenstoelen, in de hoop dat dit zou helpen. Maar toen de nek- en schouderklachten bleven ging ik toch maar weer eens op zoek naar een goede bureaustoel. 

Dat werd dus de Lidl bureaustoel, Inter Link Bureaustoel.

Lidl bureaustoel

In eerste instantie viel ik voor het uiterlijk van deze stoel. Hij is er namelijk in verschillende leuke kleuren. Vervolgens zag ik dat er 106 reviews waren, en dat deze stoel bijna het maximaal aantal sterren had. Daardoor dacht ik dat de Lidl bureaustoel goed zou zijn.

Lidl bureaustoel

Hieronder de specificaties van deze bureaustoel:

 • De zitting en rugleuning zijn ergonomisch en anatomisch gevormd 
 • Keuze uit 5 verschillende kleuren:
  Donkerroze
  Grijs
  Blauw
  Groen
  Geel 
 • Materiaal
  Hoes: 100% polyester 
 • Vulmateriaal: schuim metaal 
 • Afmetingen
  40 x 83-93 x 48 cm

  Zithoogte: 46-55 cm

  Zitbreedte: 40 cm

  Zitdiepte: 38 cm 

Lidl bureaustoel mijn ervaringen

Eerlijk gezegd stelde deze bureaustoel meteen al teleur. Hij werd namelijk bezorgd in een platte doos. Met andere woorden: hij wordt geleverd als een bouwpakket, dat je zelf in elkaar moet zetten. Ik heb het geprobeerd, maar voor mij was het te ingewikkeld. Gelukkig heeft mijn man de stoel voor mij in elkaar kunnen zetten.
Lidl bureaustoel

Lidl bureaustoel

Lidl bureaustoel

Lidl bureaustoel
Maar toen volgde teleurstelling nummer twee: de Lidl bureaustoel zit echt vreselijk. Je voelt je alsof je naar voren wordt geduwd. Ook mijn man en jongste dochter hadden die ervaring. Eerst dachten we nog dat mijn man hem misschien niet goed in elkaar had gezet, maar dat bleek toch niet het geval.

Mijn conclusie over de Lidl bureaustoel

Ik was zeer gemotiveerd om deze bureaustoel fijn te vinden. Al was het maar omdat ik een goede stoel nodig had, en daarnaast omdat hij niet makkelijk terug te sturen was. Je moest hem eerst weer helemaal uit elkaar schroeven!
Toch hebben we dat gedaan, want hij zat zo afschuwelijk dat houden echt geen optie was. Het vervelende was dat de niet alle onderdelen weer los kregen. Daardoor hebben we hem met veel pijn en moeite met een extra doos ingepakt voor retourneren. Met andere woorden: we kregen hem niet meer in de platte doos...
Lidl bureaustoel
Mijn conclusie is daarom dat ik deze Lidl bureaustoel beslist NIET aanraadt. Het is lastig dat je hem zelf in elkaar moet zetten, en hij zit vreselijk.

Praktische informatie over deze Lidl bureaustoel

Deze Inter Link Bureaustoel Torry kost 69,99 exclusief verzendkosten

Ze verkopen bij de Lidl ook andere bureaustoelen maar die durf ik nu niet te proberen uit angst dat ze ook worden geleverd als bouwpakket. Kijk, deze Amstyle bureaustoel verkopen ze ook:

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *