Gordijnroede van de Xenos ad 4,95

gordijnstok xenos
Gordijnstang Xenos

Na tweeëneenhalf jaar wonen in ons nieuwe/oude huis op het platteland, kocht ik eindelijk dan toch gordijnroedes en gordijnen.

Bij de Xenos vond ik romantische gordijnroedes, voor een vriendelijke prijs. Ze kostten maar 4,99. Ik kocht er drie.

Gordijnstang Xenos

De gordijnstang van de Xenos is 'made in China'. Wat ik erg handig vond is dat ze verstelbaar zijn. De lengte van deze gordijnstang is minimaal 125 cm, maar je kunt hem uitschuiven tot wel 215 cm.

Bij deze gordijnstang worden drie houders geleverd, met schroeven. Mijn man is niet superhandig, maar het lukte hem vrij makkelijk de gordijnstangen op te hangen met het bijgeleverde materiaal.

Kritiekpunten op de gordijnstang van de Xenos

Van de drie gordijnroedes was er maar eentje in goede staat.

  • Eén van de gordijnroedes zat onder het roest.
  • En bij de andere gordijnroede brak spontaan de knop af.
gordijnroede Xenos
Zo kwam hij uit de verpakking : (

Conclusie

De kwaliteit van deze goedkope gordijnstang van de Xenos is niet geweldig. Maar voor slechts 4,99 kun je ook niet teveel verwachten denk ik. Mijn advies is om, als je deze gordijnstang wilt kopen, in de winkel even de verpakking open te maken en de stang te controleren op roest en stevigheid.

Als ze eenmaal hangen zijn ze mooi vind ik.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

6 reacties

  1. Ik had al zo met die stokken lopen sjouwen dat ik het maar gelaten heb. Ik had geen puf om weer een half uur te gaan fietsen met die stok in mijn fietstas. En het gordijn hangt nu over de lelijke plek.

  2. Wij hebben gelijkaardige gordijnstokken, maar we kochten ze jaren gelden in de Ikea. Deze zijn wel van goede kwaliteit en kwamen onberispelijk uit de verpakking.
    Enkele weken geleden kochten we een wc-bril in de Xenos en al na een heel korte tijd gebruik brak de bevestiging af als ik het deksel wou dichtklappen. Ik ben dus ook niet zo onder de indruk van de kwaliteit van die winkel. Toch maar liever iets meer betalen dan, is gelijk ook duurzamer...

  3. Toch zonde! Wij hebben ook heel even de goedkope variant gehad, maar dat redt het toch niet bij de mooie roestvrijstalen gordijnroedes die wij nu hebben hangen. Een stuk steviger en iets strakker qua design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *