Nivea bodylotion voor onder de douche

Nivea bodylotion voor onder de douche
Mijn dochter kocht deze voor 1,99 bij de Action

Voor haastige mensen die bodylotion willen gebruiken zijn er twee opties:

 1. Bodylotion die je onder de douche opsmeert.
 2. Zo'n spray waarmee je jezelf in sprayt na het douchen.
Van mijn dochter kreeg ik voor Sinterklaas Nivea bodylotion voor onder de douche. 'Jaja,' dacht ik, 'Dat helpt volgens mij heus niet.'
De fles stond dus eerst een tijd werkeloos in het badkamerkastje. Maar op een dag besloot ik dat spul toch maar een kans te geven.

Gevoelige huid en bodylotion

Ik heb namelijk een gevoelige huid. In zo'n geval is elke dag douchen niet zo verstandig. Maar aangezien ik elke dag ga hardlopen voelt het niet fris om over te slaan. Ter compensatie gebruik ik dan maar bodymilk.
Bodylotion gebruiken vind ik een stom klusje. En ik heb nooit het geduld om te wachten tot het is ingetrokken, en kleed me meestal meteen daarna aan. Vandaar waarschijnlijk ook het cadeau van mijn dochter.

Nivea bodylotion voor onder de douche

Het rare is dat je jezelf wel eerst gewoon moet wassen met een doucheschuim. Dat staat tenminste op de fles Niveau bodylotion voor onder de douche. Vervolgens gebruik je de Nivea bodylotion. Die heeft de klassieke niveageur. Dat ruikt best lekker, maar in combinatie met mijn Etos douchegel voelt het wel een beetje 'alles door elkaar'.
Ik smeerde me flink in, en masseerde de lotion daarna volgens voorschrift in. En warempel: ik voelde echt verschil zeg! Het voelde alsof er een laagje op mijn huid zat. In eerste instantie voelde het alsof ik me niet goed had afgespoeld, maar toen realiseerde ik me: dat is de Nivea bodylotion.

Conclusie over Nivea bodylotion onder de douche

Ik geloofde niet in dit product. Maar tot mijn verrassing heb ik echt het gevoel dat het mijn huid voedt en beschermt.
Daarnaast is het handig omdat je het afspoelt en je je daarna meteen kunt aankleden.

Leestip

Ooit probeerde ik de huismerk versie van de Kruidvat voor bodylotion onder de douche. Ik vind de Nivea variant een stuk effectiever.  

 


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

10 reacties

 1. Een tijdje geleden heb ik dit geprobeerd en ik moet zeggen dat ik het een goed product vind .Een minpuntje voor mij is dat ik toch de geur te sterk vind omdat ik elke dag parfum gebruik en ik anders een mengelmoes van geurtjes ga krijgen .
  Elisabeth

 2. Smeer je dit in als je nog onder de douche staat? Of pas nadat je de kraan dicht hebt gedaan.
  Ik gebruik geen doucheschuim oid, alleen wat zeepvrije gel op intieme delen en oksels.
  Last van meerdere luchtjes heb ik dus niet.

 3. Ik vond juist het laagje dat je voelde een nadeel. Dan voel ik mezelf direct na het douchen weer vies. Het gevoel van dubbelop herken ik ook. Bij Nivea waren (of zijn) zeer regelmatig samples aan te vragen. Ze sturen dan zo'n vakantiemaatje op. Vandaar dat ik deze variant ook wel eens geprobeerd heb. Ik probeerde het middeltje te gebruiken bij het onderbenen scheren, dat is geen aanrader, want het scheermes verstopt, LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *