Hema bh: Wireless Second Skin comfort

Hema Wireless Second Skin comfort

Als kind zeurde ik graag: 'Mama, mag ik met zonder mouwen?' En dan bedoelde ik dat ik korte mouwen wilde.

Hema bh: Wireless Second Skin comfort

Nu hebben ze bij de Hema bh's zonder beugel, maar wel met het effect van een beugel. Normaliter laat ik bh's zonder beugel links liggen, maar deze trok toch mijn aandacht. En wel vanwege deze tekst:

 'Fabulous cleavage'.

Met mijn b-cup leek me dat wel wat. Maar ik vond de bh best duur: 19,95. Na enig aarzelen viel ik echter toch voor de belofte van de 'fabulous cleavage'.

Bovendien kun je bij de Hema bh's zonder problemen terug brengen.

De Hema Wireless second skin comfort in de praktijk

Eenmaal thuis trok ik de bh aan. En inderdaad: ik had best wat cleavage! En dat zonder beugels.
Deze Hema bh werkt dus goed. De belofte van fabulous cleavage wordt waargemaakt. Ook is de bh aangenaam zacht op de huid en zit heerlijk.

Maar helaas leken de cups wel een beetje te klein. En wat ook een beetje raar was, was de bh band tussen mijn borsten niet goed aansloot. Het deel tussen de cups stond een stukje van mijn huid af. Ik kon er zelfs doorheen gluren.

Dat leek me niet de bedoeling van deze bh. Een goede bh hoort overal aan te sluiten.

Om die reden heb ik de bh terug gebracht. Zonder morren kreeg ik netjes mijn geld terug. Ik vind het wel jammer. Want de bh zat lekker. Ik had liever gehad dat de cups keurig hadden gepast, en dat de bh netjes aansloot.

hema bh

Conclusie over de Hema bh Wireless Second Skin Comfort

De Hema Wireless Second Skin comfort bh doet haar naam eer aan. De stof van de bh is heerlijk zacht, en de bh zit prettig. Ook wordt de belofte van een mooi decolleté waargemaakt.

Maar de bh valt klein uit, want de cups waren bij mij te krap warempel. En ook sloot hij niet mooi aan tussen de borsten.

Om die reden heb ik de bh terug gebracht.

Lees ook mijn Hema vestje review.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

12 reacties

  1. IK heb toevallig vandaag bh's gekocht, niet bij de hema maar bij een lingerie zaak, Ik werd zo goed geholpen, vroeger kon ik elke bh wel aan, zat goed, maar met het klimmen der jaren zakken de borsten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *