Hema zonnebrand middel: 30 invisible sun spray

Hema 30 invisible sun spray

Dat ik bij de Hema 30 invisible sun spray kocht was een toevalstreffer.

Ik was eigenlijk van plan om bij de Etos zonnebrand te kopen. Maar ik liep door de Hema, en stuitte per ongeluk op de zonnebrand middelen. En aangezien ik toch al een paar dingen wilde kopen, was het net zo makkelijk om daar ook zonnebrand te kopen. Bovendien was het allemaal vriendelijk geprijsd. Dat speelde ook mee.

Let op: tegenwoordig koop ik mini zonnebrand, zodat het niet zijn werking is verloren!

30 invisible sun spray

Ik koos voor de 30 invisible sun spray omdat het een spray is. Ook daar zit dus geen diepe gedachte achter. Ik vind een spray gewoon lekker makkelijk om op te brengen.

Een zonnebrand spray voelt eenvoudiger dan een creme die je uit een flesje moet drukken.

De term 'invisible' schreef ik toe aan de belofte dat deze spray geen vlekken maakt in de kleding.

Invisible is ook echt onzichtbaar!

Maar eenmaal thuis bleek de spray letterlijk invisible zeg! Ik sprayde en ik sprayde, maar ik zag het helemaal niet. Met als gevolgd dat ik volgens mij teveel 30 invisible sun spray heb gebruikt. Gewoon omdat ik gevoelsmatig niet het idee had dat ik me goed had ingesmeerd.

De 30 invisible sun spray is kleurloos.

Ondanks de term invisible had ik een witte spray verwacht.

En eerlijk gezegd viel deze kleurloze spray me een beetje tegen. Ik zie blijkbaar graag wat ik op mezelf spuit of smeer.

30 invisible sun spray: medische geur

Nou valt dat 'invisible' mezelf te verwijten. Had ik maar niet moeten denken dat invisible betekende dat het geen vlekken veroorzaakt. Maar de medische geur die de 30 invisible sun spray met zich meebrengt is niet mijn schuld. Na een paar keer sprayen kreeg ik associaties met de tandarts en de dokter.

De 30 invisible sun spray heeft een licht alchoholische/medische geur.

Persoonlijk vind ik dat niet prettig. Ik word liever niet herinnerd aan de tandarts! Bovendien roept de geur van alchohol in lichaamsverzorging producten een associatie bij mij op van uitdrogen van de huid.

30 invisible sun spray: je moet best hard drukken

Last but not least, vind ik dat je vrij hard moet drukken om te sprayen. Nou kan dat ook komen doordat ik veels te veel gebruikte vanwege de onzichtbare spray, en dat daardoor mijn hand moe werd. Hoe dan ook, vind ik dat je best veel kracht moet zetten om jezelf in te smeren met dit zonnebrandmiddel.

30 invisible sun spray: werkt het?

Maar goed, het belangrijkst is natuurlijk dat een zonnebrandmiddel je goed beschermt tegen de zon. En ik heb het idee dat de 30 invisible sun spray dat inderdaad wel goed doet. Ik heb een paar uur in de zon gezeten en ben niet verbrand.

Wat dat betreft is de spray dus prima.

N.B. de spray is 'non sticky' staat er op het flesje. Maar ik weet niet of ik het daar helemaal mee eens ben. Het plakt weliswaar niet erg, maar ik vond het op een bepaalde manier toch nog een beetje plakkerig voelen.

Mijn conclusie over de Hema 30 invisible sun spray

De Hema 30 invisible sun spray doet denk ik wel wat hij moet doen: hij beschermt je lichaam tegen de zon. Maar het feit dat de spray kleurloos is, een medisch/alchoholische geur is en dat de verstuiver veel kracht vragen vind ik nadelen.

Om die reden zal ik deze spray niet opnieuw kopen als ik deze op heb.

Praktische informatie over de Hema 30 invisible sun spray

De Hema 30 invisible sun spray kost 8,- bij de Hema.

Lees ook mijn ervaringen met Zenova zonnebrand van de Action!Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *