Kruidvat haarklem: een product review

haarklemmetjes kruidvat

Ik ben dol op haarklemmetjes.

Ik draag vrijwel dagelijks zo'n bruine haarklem om mijn lange haar op de plek te houden. Ik vind haarklemmen ideaal! Ze zijn geschikt voor van alles en nog wat. Ik steek er mijn haar mee op, of gebruik ze simpelweg om mijn haar uit het gezicht te houden.

Haarklemmen

Maar de kwaliteit van dit type haarklemmen is heel verschillend. Ik koop de mijne meestal bij de Hema en H&M. De versie van Zenner vind ik erg duur, en niet zo fijn. Maar recent dacht ik lekker goedkoop uit te zijn, en kocht een Kruidvat haarklem.

Hieronder mijn review van deze haarklemmen.

Kruidvat haarklem

Voor maar 1,49 heb je twee 'kleine' haarklemmen bij Kruidvat. Zelf vind ik dit een gewoon formaat. Je hebt ook kleinere haarklemmen, maar die vind ik minder handig. Je kunt daar toch minder haar mee opsteken. De Kruidvat haarklem die ik kocht valt onder het assortiment van de Kruidvat Hair Essentials.

Mijn ervaring met de Kruidvat haarklem

Helaas viel de Kruidvat haarklem mij tegen. Hij voelde meteen al niet zo stevig in de hand, en hij ging eigenlijk heel snel kapot. De kwaliteit viel mij dus erg tegen. Anderzijds: hij was ook wel heel goedkoop.

Vergelijking met de Hema haarklemmen

Een veel betere aankoop zijn de haarklemmen van de Hema. Die zijn wel van goede kwaliteit, en gaan ook niet stuk als je er alleen maar naar kijkt. Voor 2,25 heb je twee haarklemmen. Dat is dus een stuk duurder dan de haarklemmen van Kruidvat, maar het geld beslist waard.

Bij de H&M kost een set haarklemmen van dit type 2,99. Ook daarvan is de kwaliteit prima.

Kruidvat haarklem
Close-up van de Kruidvat haarklemmetjes:

 

Kruidvat haarklemmen
Hieronder de haarklemmen van de Hema:

 

Hema haarklemmen

Mijn conclusie over de Kruidvat haarklemmen

Ik kan de haarklemmen van de Kruidvat helaas niet aanraden. Ze zijn spotgoedkoop, maar de kwaliteit is slecht. Je kunt dus beter iets meer geld uitgeven, en dit type haarklemmen kopen bij de Hema of de H&M.

De voordeligste keuze zijn de haarklemmen van de Hema.

Lees mijn review van de Temu haarklem.

Wat zijn jouw ervaringen met haarklemmen? Heb je nog handige tips?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *