Light box van de Action ad 2,99

Omdat ik zo blij ben met mijn lightbox van de Kruidvat wilde ik er graag eentje cadeau doen aan een jarige buurvrouw. Omdat we elkaar altijd een kleinigheidje geven, koos ik voor de lightbox van de Action voor 2,99.

Hieronder mijn ervaringen met de lightbox van de Action.

Lightbox Action eigenschappen

De lightbox van de Action is duidelijk een stuk kleiner dan de lightbox van de Kruidvat. Om precies te zijn is deze lightbox 21*15 centimeter groot.

Er worden 60 letters bij geleverd.

Lightbox Action

De lightbox van de Action kun je aan en uitzetten met een knopje aan de zijkant. Ook zitten er openingen in de achterkant waaraan je hem eenvoudig kunt ophangen.

Lightbox Action

Er moeten 4 AA batterijen in deze lightbox. Die heb ik er meteen bijgekocht. Want ik houd niet van cadeaus geven en krijgen die niet compleet zijn!

Lightbox Action mijn ervaringen

De Lightbox van de Action is eenvoudig  te gebruiken gelukkig. Je doet de batterijen er heel makkelijk in. En vervolgens kun je de letters die je wilt in de lightbox doen. Bij de Kruidvat lightbox was de ruimte voor de letters soms wat krap. Dat is bij de lightbox van de Action zeker niet het geval. Ze kunnen er ruim in. Zo ruim zelfs, dat als je er even mee loopt ze gaan schuiven. Maar gelukkig staat of hangt een lightbox in principe stil, dus dat hoeft geen probleem te zijn.

Nadat ik de batterijen er had ingedaan deed de lightbox het onmiddellijk met een mooi effect.

Lightbox Action

Lightbox Action versus Lightbox Kruidvat

  • Bij de lightbox van de Action zitten 60 letters. Bij de lightbox van de Kruidvat zijn dat er 90, waaronder ook cijfers en symbolen.
  • De lightbox van de Action heeft twee rijen voor letters. De Kruidvat lightbox 3.
  • Het lettertype van de letters van de lightbox van Action is veel 'fijner'. De letters van de Kruidvat lightbox zijn breder en grover.
  • De letters van de Action lightbox zijn er makkelijker in te schuiven.
Lightbox ActionMijn conclusie over de lightbox van de Action

Ik ben heel tevreden over de lightbox van de Action. Voor maar 2,99 heb ik een prima lightbox die het ook nog eens goed doet.

Als ik een nadeel zou moeten noemen, dan is dat het formaat: hij is vrij klein. Wil je dus een wat grotere lightbox, kies dan voor de Kruidvat lightbox.

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties

  1. Ik koop niet bij de Action en dat soort winkels. Het is veelal troep waar de wereld aan kapot gaat en ik vermoed dat het gemaakt/verpakt wordt door iemand met een hongerloontje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *