|

Elvive hydra hyaluronic conditioner ervaring

Elvive hydra hyaluronic conditioner

De Consumentenbond testte de Elvive Hydra Hyaluronic conditioner. Deze Elvive L'Oreal hydraterende conditioner kwam heel positief uit hun test.

Dat was de reden dat ik dacht dat het een goed idee was om een fles te kopen.

Was dat terecht?

Over de Elvive Hydra Hyaluronic lijn

Er is een hele reeks producten voor je haar van de Elvive Hydra Hyaluronic lijn. Er is een shampoo, een conditioner, een haarmasker, wonder water en een serum. De belofte van deze lijn is dat het hyaluronzuur dat in deze haarproducten zit  verzwakt en futloos hydrateert en herstelt. Ik heb vochtarm haar dat daardoor snel pluizig wordt, dus als ik iets hoor over hydrateren ben ik altijd meteen geïnteresseerd.

Ingrediënten van de conditioner

Dit zijn de ingrediënten:

aqua / water / eau • cetearyl alcohol • dimethicone • glycerin • behentrimonium chloride • ci 60730 / ext. violet 2 • lactic acid • sodium laureth sulfate • sodium hyaluronate • sodium hydroxide • phenoxyethanol • limonene • amodimethicone • isopropyl alcohol • cetrimonium chloride • parfum / fragrance

Elvive Hyaluronic Hydratatie

Lees nu mijn review van de Elvive hydra hyaluronic

Ik heb de conditioner maar liefst één keer gebruikt, en ben niet van  plan het nog een keer te gebruiken. Dat zegt denk ik al genoeg.... Het probleem is namelijk dit: mijn haar werd er droog van! Dat verzin je toch niet. Juist het probleem dat deze conditioner belooft op te lossen kreeg ik er extra door.

Wel positief aan de conditioner was dat mijn haar er inderdaad goed doorkambaar van werd. Dat was echt heel fijn. Anders dan de dure Petal Fresh conditioner die mijn haar altijd behoorlijk klitterig achterlaat zorgde de Elvive conditioner er inderdaad voor dat alle klitten en knopen verdwenen.

Maar ja, wat heb ik daaraan als mijn haar daarna hartstikke droog is?

Dit zei de Consumentenbond over Elvive Hydra Hyaluronic

De Consumentenbond gaf de conditioner van Elvive Hydra Hyaluronic maar liefst een 8,6 en kwam daarmee als beste uit de test. Hij scoorde maximaal op doorkambaarheid.

Mijn conclusie over Elvive Hydra Hyaluronic conditioner

Op basis van mijn ervaring raad ik deze conditioner totaal niet aan. Het is dus wel heel handig om van klitten na het wassen af te komen, maar mijn haar was daarna droog, pluizig en knisperig.

Elvive Hyaluronic Hydratatie conditioner

Kopen?

Duur is het overigens niet. Een fles van deze conditioner kost bij Kruidvat zo'n 6,59 maar op het moment dat ik deze post schrijf is er een aanbieding van 3 stuks voor een tientje. Ik zou dus even goed kijken waar het in de aanbieding is.

Maar zoals ik al zei: mijn ervaring is niet positief.

Wat ik momenteel gebruik voor mijn vochtarme haar

Op dit moment gebruik ik nog steeds met veel tevredenheid de Aunt Jackie shampoo voor krullend haar. Daarna gebruik ik Aunt Jackie's quench! leave in conditioner. Die ontklit mijn haar uitstekend, maar het probleem is om het in mijn haar te krijgen. Na de shampoo zit mijn haar namelijk best vol klitten. Vandaar ook dat ik viel voor de beloftes van Elvive.

aunt jackie's quench! leave in conditioner

Maar goed, ik houd het dus bij Aunt Jackie.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *