|

Douchemuts van de Action review

douchemuts action

Ik heb twee douchemutsen. Een dure van bol.com en een gewone douchemuts waarvan ik niet meer weet hoe ik eraan kom.

Het stomme is dat die douchemutsen mijn haren niet goed droog houden. Zeker in het geval van de dure muts vind ik dat erg teleurstellend. Dus toen ik bij de Action een douchemuts tegenkwam besloot ik die te kopen. Hij kostte maar 79 cent! Even ter vergelijking: volgens mij kostte mijn dure muts een tientje, en die werkt dus niet eens goed.

Douchemuts van de Action

De muts voor onder de douche van de Action wordt verkocht onder de noemer shower cap van het merk Lavato. Hij ziet er ook nog eens grappig uit. De muts die ik kocht is een 'vos'.

action douchemuts

Toen ik de shower cap uit de verpakking haalde, kwam me een bekende geur tegemoet die me nostalgisch maakte. Eerst kon ik de geur niet thuis brengen, maar toen realiseerde ik me: hij ruikt naar de opblaasbare zwembandjes van kinderen. En naar zo'n opblaasbaar zwembadje.

douchemuts action

Hieronder zie je de binnenkant van de muts:

douchemuts van de action

Houdt de Action douchemuts mijn haren droog?

Een leuk uiterlijk is niet alles, dat blijkt wel uit die dure douche muts. Het gaat om de effectiviteit. Dus over naar de hamvraag:

Houd de Action douchemuts haren goed droog?

Inmiddels heb ik de Action shower cap diverse keren geprobeerd en ik vind hem geweldig! Hij houdt mijn haren veel beter droog dan de andere mutsen. Ik heb zelfs extra het douchewater op mijn hoofd laten kletteren, om hem echt op de proef te stellen. Maar mijn haren zijn in lange tijd niet zo goed droog gebleven onder de douche.

Mijn andere douchemutsen

Hieronder zie je mijn andere douche mutsen. De rechter is de dure muts. Tegenwoordig doe ik vaak eerst de dure op, en daarna die roze er nog overheen. De combinatie houdt mijn haren beter droog. Maar eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn om er twee over elkaar heen te dragen vind ik.

douchemutsen

Douchemuts Action kopen?

Je vindt deze muts bij de shampoos en haarspullen bij de Action. Op de website Action.nl vind je deze goedkope muts niet. Wel kom je daar deze set tegen:

action douchemuts

Maar die is duurder en als je alleen de muts wilt dus overbodig.

Mijn conclusie

Ik vind deze Action douchemuts een echte aanrader! Hij kost bijna niks, en is hartstikke effectief in je haren droog houden onder de douche.

Leestips

Hoe doe jij dat met je haren onder de douche?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *