Optimel salade paprika komkommer

Optimel salade paprika komkommer

In De Consumentengids kwam ik een artikeltje tegen over de nieuwe caloriearme salades van Optimel. Deze Optimel salades zijn gemaakt op basis van magere yoghurt. Er zit 0% vet in, en er is geen suiker toegevoegd.

Dat klinkt goed!

Optimel salade paprika komkommer

Ik kocht bij Albert Heijn de Optimel salade met paprika en komkommer omdat ik dat normaliter lekkere groentes vind. Maar het spijt me te moeten zeggen dat ik de salade helemaal niet lekker vond.

Hij smaakte waterig, en had tegelijkertijd een rare scherpe bijsmaak.

Mijn conclusie over de Optimel salade paprika komkommer

Smaken verschillen, maar ik vind de Optimel salade paprika komkommer geen aanrader. De smaak is nietszeggend, maar tegelijkertijd heeft hij een vieze bijsmaak.

Wel jammer, want het idee van een gezonde salade voor op het brood sprak me erg aan. Nu doe ik vaak jong belegen 48+ kaas op mijn boterham, en dat is natuurlijk weer te vet...


Praktische informatie over Optimel salade paprika komkommer

De optimel salade paprika komkommer kostte eerst 1,89 maar heeft een flinke prijsverlaging ondergaan bij Albert Heijn: 99 cent. Misschien omdat niemand het lekker vond?

De Optimel salade is ook verkrijgbaar in de smaken Gele Curry en Sellerie, Appel en Krent.

Op de site van De Consumentenbond vind je hun bevindingen over de Optimel salade. Qua hoeveelheid groente zijn zij best positief over deze salade, maar er zit wel weer relatief veel zout in volgens de Consumentenbond.

Zie ook mijn review van het Lidl verspakket.

Heb jij deze salade geprobeerd?

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ik ben er steeds met een boog onheen gelopen. Het oog wil ook wat en mijn oog mist de "mayonaise". Het ziet er zo waterig uit. Ik ben een groot optimel fan maar deze schrap ik definitief van mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *