Princess Croque Monsieur: tosti ijzer

princess Croque Monsieur

Als het om tosti apparaten gaat zijn er twee soorten:

 1. Tosti-apparaten waar je de boterham plat in legt. 
 2. Tosti-apparaten die lijken op broodroosters. Je hangt de tosti er als het ware in.

Persooonlijk vind ik de tosti's het lekkerste uit de broodrooster variant. De boterham wordt daarin namelijk minder geplet dan in zo'n platte tosti-maker.

Deksel tosti-apparaat kapot

Helaas gaan tosti-apparaten bij ons heel vaak kapot. En een paar weken geleden was het weer eens zo ver. De deksel van ons platte tosti-apparaat brak af, omdat íemand er een te dikke tosti had in gelegd. En vervolgens met alle macht het deksel probeerde dicht te doen.

Ik rook mijn kans om een tosti-apparaat te kopen in broodrooster stijl. Bij de Blokker kocht ik de Princess Croque Monsieur voor 19,99.

Princess Croque Monsieur

De Princess Croque Monsieur wordt geleverd met twee van die ijzeren mandjes. Aan de bovenkant sluiten ze met een haakje.

tosti ijzer

Ik zeg meteen alvast even dat die ijzeren mandjes iel voelen, en niet al te stevig!

Hier onder de specificaties van de Princess Corque Monsieur op een rijtje:

 • Voltage 220-240
 • Kruimellade die je kunt uittrekken
 • Extra wijde openingen
 • Automatische brood lift

Mijn ervaringen met de Princess Croque Monsieur

Mijn ervaringen met de Princess Croque Monsieur zijn helaas zwaar teleurstellend! De tosti's komen er aan de buitenkant zwart geblakerd uit, en zijn aan de binnenkant dan nog koud! Ik heb verschillende temperaturen geprobeerd, maar dat helpt helaas ook niet.

Princess Croque Monsieur: conclusie

Mijn conclusie over de Princess Croque Monsieur is dat het géén aanrader is! Ik zou dit apparaat zeker niet kopen als je lekkere tosti's wilt maken. Erg jammer, want het idee om tosti's op deze manier klaar te maken vind ik erg smakelijk.

Maar de Princess Croque Monsieur werkt in mijn ervaring niet goed. Ik baal dat ik er mijn geld aan heb uitgegeven.

Praktische informatie over de Princess Croque Monsieur

De Princess Croque Monsieur is nu voor 17,99 te koop bij blokker.nl.

Lees nu ook mijn review van het Ariete broodrooster met tosti-klemmen!

N.B.

Een ander tosti-apparaat van Princess in dezelfde stijl werkte jaren geleden wel goed!
En blijkbaar kocht ik ooit ook al eens dit tosti-apparaat van Princess.Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

10 reacties

 1. Hier moet je echt niet zomaar bij neerleggen hoor. Gewoon Princess aanschrijven dat je zwaar teleurgesteld bent over het product, want laten we wel wezen hij werkt gewoon niet naar behoren. Verder vind ik het goed review. Bedankt.

 2. Wij hebben ook zo'n tafelgrill, en ideaal! Er kunnen drie dubbele boterhammen tegelijk in!
  We bakken er ook vaak kipfiletstukjes tussen, lekker op een warm broodje. De platen kun je eruit halen en afwassen. Echt, ik hoef geen tosti-ijzer meer!

  Truus

 3. Bedankt voor je review. Ik heb dezelfde ervaring met een soortgelijk apparaat van princess. Daarbij vind ik het ook een nadeel dat hij niet gemakkelijk schoon te maken is. Ik bak ze tegenwoordig ook wel eens gewoon ouderwets in de koekenpan. Nadeel is dat ze dan wat vet zijn. Ik zit er ook aan te denken om een tafelgrill aan te schaffen, aangezien de kinderen dol zijn op tosties!

 4. Wij hebben een Tefal grill, ik meen dat die rond de 60 euro is, kreeg hem voor mijn verjaardag. Maar het is echt een heel goed ding, ook makkelijk schoon te maken. Dat vind ik vaak zo'n gedoe met al die apparaten.

  Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *