Stempelkussen van de Hema

stempelkussen hema

Ik kreeg twee Hema cadeaukaarten van mijn kinderen voor Moederdag. Daarvan kocht ik twee Hema stempelkussens en twee stempels. Ik ben nu eenmaal dol op kantoorartikelen.

Maar het stempelkussen van de Hema viel me behoorlijk tegen.

Hier komt de review!

Hema stempelkussen: groen en geel

Ik kocht een Hema stempelkussen voor 2,50 in de kleuren groen en geel. Mijn plan was om de stempels te gebruiken voor mijn agenda. Om belangrijke punten uit te lichten.

Met één stempel kun je een paperclip stempelen. Met de andere stempel maak je een soort etiket met een datum. Handig voor de planning dus.

stempelkussen Hema
Hema stempelkussen en 2 stempels

Op het Hema stempelkussen staat verder geen informatie vermeld.

Hema stempelkussen: tegenvallend resultaat!

Ik besloot te beginnen met zo'n mooie paperclip te stempelen! Maar wat een teleurstelling. De inkt was slecht zichtbaar, en de afbeelding werd helemaal niet mooi. De paperclip is incompleet. En bij het 'etiket' is het woord 'date' nauwelijks te lezen.

stempelkussen hema
Tegenvallend resultaat

Als je nu met samen geknepen oogjes zit te turen om het resultaat te zien, dan heb je dezelfde ervaring als ik. De stempelafdruk is vrij slecht zichtbaar, en bovendien incompleet.

Stempelkussens Hema 2021

Op de website van de Hema verkopen ze bovenstaande stempelkussen niet meer. Wel kun je een simpel zwart stempelkussen bij de Hema kopen.

Daarnaast verkopen ze leuke letters en cijfers stempels:

Conclusie

Het Hema stempelkussen en de stempels zien er leuk uit. Maar om mooie stempels te maken zijn ze niet geschikt. Ik zou dit stempelkussen dan ook niet aanraden. Die 2,50 kun je beter in je zak houden.
N.B. Op het blog Blond Rossig vind je een review van een Hema draaistempel. Die lijkt het wel goed te doen.

Een compleet overzicht van alle kantoorspullen van de Hema vind je op www.hema.nl


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties

 1. Dat vind ik het nadeel van zulke inktkussen en houten stempels. Ik kan ook niet overweg met houten stempels, krijg ook altijd zulke randje erlangs. Wat je volgens mij zeker niet moet doen is harder drukken in het inktkussen.
  En ik koop nooit meer zulke inktkussens, ik gebruik voor mijn eigen kaarten S.tazon of V.ersafine.
  Ik heb ze vorige week ook zien liggen, die rolstempels maar ben, met mijn ervaring, te huiverig om ze te kopen. Gelukkig zijn er in hobbywinkels genoeg leuke stempels te koop.
  Maar voor jou wel jammer dat ze op zo'n mislukking uitlopen terwijl het nog wel een indirect moederdagcadeautje was.

  groetjes
  Janneke

 2. Ik gebruik al twee jaar het goud-en-zilver stempelkussen van de Hema voor de kerstkaarten. Die geven mooie afdrukken, maar je moet tussen elke afdruk inkten.
  Het rode Hema kussen dat ik had brokkelde na twee jaar af. Het was amper gebruikt, maar het materiaal was niet op lang bewaren ingesteld.
  Daarin tegen gebruik ik nog steeds het paarse Trodat stempelkussen, dat ik meer dan dertig jaar geleden kreeg. Kantoorkwaliteit is duurzamer en geeft mooiere afdrukken. Investeren dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *