|

Conditioner van de Action Curls just wanna have fun review

Conditioner van de Action Curls just wanna have fun review

Als iemand mij vraagt: 'Waarom kocht je Curls just wanna have fun conditioner bij de Action?' dan is mijn antwoord heel simpel:

'Ik vond de verpakking en het woordgrapje zo mooi!' 

'Curls just wanna have fun,' staat erop. Een humoristische en originele verwijzing naar het liedje Girls just wanna have fun.

Tel daarbij het leuke retro lettertype bij op, de belofte van 'Deep moisturizing' voor 'damaged, dry and natural hair' en daar ging ik. 

Ik bezweek voor al die verleiding.

Maar helaas.

Zoals zo vaak in het leven, komt ook hier het berouw na de zonde

Curls just wanna have fun conditioner review

Eigenlijk is het mooie uiterlijk het enige positieve van deze conditioner. Toen ik mijn haren had gewassen en vol blije verwachting de fles met Curls just wanna have fun conditioner pakte, en het in mijn hand schudde voelde ik letterlijk en figuurlijk al nattigheid:
De Curls just wanna have fun conditioner was erg dun.
Je zou bijna zeggen, tegen het waterige aan...

Curls just wanna have fun conditioner: inmasseren gaat moeizaam

Maar goed, dat hoeft geen probleem te zijn. Ik besloot dan maar gewoon wat meer te gebruiken, want duur was het immers niet. Hoopvol masseerde ik de conditioner in mijn haar vol klitten, en verdeelde het goed.
Ken je die conditioners die tijdens het inmasseren hun werk al doen? Dat je terwijl je het door je haren verdeelt de klitten er al uit gaan?! Dat zijn echt superfijne conditioners.

Zo'n conditioner is Curls just wanna have fun niet.

Het kostte me aardig moeite om de conditioner goed in mijn haar te verdelen, omdat er zoveel klitten in zaten. En die werden dus echt niet minder tijdens het toepassen van de Curls just wanna have fun.

Dan maar lekker lang laten inwerken?!

Mijn laatste hoop was gevestigd op langdurig inwerken. Ik hoopte dat, als ik de Curls just wanna have fun conditioner maar lang genoeg liet inwerken, het misschien toch een magische effect op mijn haren zou hebben.
En met magisch bedoel ik dat de klitten uit mijn haren zouden verdwijnen, en mijn haar zacht, soepel en goed verzorgd zou voelen na afloop.
Maar nee, ook dat gebeurde niet.
En dat brengt mij bij mijn (treurige) conclusie over deze conditioner.

Mijn conclusie over de Curls just wanna have fun conditioner

Helaas kan ik de Curls just wanna have fun conditioner absoluut niet aanraden. De conditioner is erg dun, waardoor je er heel veel van nodig hebt. Daarnaast werd mijn haar er in ieder geval zeker niet beter van. Ik hield klitten, en ook na afloop voelde mijn haar niet zacht, soepel en gezond.
Ik geef dit product een 3. En dat is vanwege de mooie verpakking en het woordgrapje.

Praktische informatie over Curls just wanna have fun conditioner

De Curls just wanna have fun conditioner van de Action kost maar 1,84. Maar helaas, je hebt er weinig aan.
Er is ook een shampoo versie en een haarmasker. Maar die ga ik niet eens meer proberen.
Voor mij is het echt een gevalletje goedkoop is duurkoop.

Leestips

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *