Dove nourishing oil care: tegenvaller!

Sinds ik Argan olie heb ontdekt is mijn haar aanzienlijk verbeterd. Ik zou zelfs willen beweren dat ik zonder Argan olie al lang in wanhoop mijn haar kort had laten knippen.

Dove conditioner met Argan olie

Dus toen ik een reclame van Dove zag voor een conditioner met Argan olie, leek me dat een goede aanschaf. Een tijdje terug kocht ik bij de Action Dove conditioner Damage Solutions Intense Repair, en daar werd mijn haar echt superzacht van, én zonder klitten. Helaas is die conditioner al een tijdje op bij de Action. Maar mijn goede ervaring met die conditioner + de belofte van de Argan olie leidden er dus toe dat ik een fles kocht. Sterker nog: ik kocht er meteen maar twee, want bij de Etos was het twee halen, één betalen. Opgewonden las ik op de fles: 'Laat droog, ruw & pluizig haar herleven'.

Dove conditioner met Argan olie: haar blijft stug en klitterig

Vanochtend was het grote moment daar: nu zou ik het gaan beleven! Maar meteen al toen ik de conditioner op mijn haar smeerde voelde het raar. Ik heb zelfs de fles nog nagekeken of ik niet per ongeluk de bodylotion had gepakt. Terwijl ik bij de Dove Conditioner Damage Solutions tijdens het inmasseren mijn haar al voelde kalmeren, bleef het met de Nourishing oil care conditioner stroef en klitterig aan voelen. Ik liet het daarom extra lang inwerken, maar na het uitspoelen moest ik teleurgesteld constateren dat het weinig geholpen had.

Conclusie: geeft niet je geld uit aan Dove nourishing hair care

En ik had nog wel zo veel vertrouwen in Dove! Voor iedereen met droog, pluizig haar: Dove nourishing oil care is niet de oplossing. De belofte op de fles wordt niet waar gemaakt. Je kunt beter kiezen voor de Dove conditioner Damage Solutions.

En daarna natuurlijk pure Argan olie gebruiken.

Lees ook mijn review van Botma & van Bennekom haarzeep en mijn review van de shampoo en conditioner van By Linn.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Een late reactie, maar Etos werkt onder het mom van "Niet goed, geld terug". Zeker voor die tweede fles zou ik teruggaan 😉 Misschien kun je 'm ruilen voor de Dove conditioner die wel fijn is?

  2. Hallo Nicole,

    Wat vervelend zeg. Maar nu vraag ik me af: breng je de flessen wel terug naar de Etos? Ik vind toch dat ze daar moeten weten dat dit echt niet helpt voor het haar.

    Groeten Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *