MiaFlora Moroccan Argan Oil

MiaFlora Moroccan Argan Oil Je zou toch denken dat ik zo langzamerhand mijn lesje wel geleerd zou hebben, en wist dat de ene arganolie de andere niet is.

Maar de MiaFlora Moroccan Argan Oil was in de aanbieding bij De Tuinen. En de arganolie die ik normaal altijd koop bij De Tuinen kostte nog het volle pond, namelijk 24,95.

Etiket MiaFlora Moroccan Argan Oil

Toen nam de vrekkigheid bezit van mij, en ik kocht de MiaFlora Moroccan Argan Oil. Extra voordeel vond ik nog dat op het flesje van de MiaFlora Moroccan Argan Oil  ‘skin & hair’ stond. Op mijn gebruikelijke arganolie staat alleen ‘huidolie’. Ook het etiket maakte mooie beloftes: ‘Moisturising, emollient for dry, rough skin. Highly rich in vitamin E. Anti-ageing’.

En op de achterkant las ik verrukt: ”Voor een zachte huid en een optimale conditie van het haar. Naar behoefte aanbrengen.’

MiaFlora Moroccan Argan Oil: flesje met een pipet

Van dik hout zaagt men planken, dus de eerste keer dat ik de MiaFlora Moroccan Argan Oil gebruikte was ik van plan er flink veel van te gebruiken. Maar het flesje is uitgerust met een heus pipet! En daarmee moet je eerst de olie opzuigen. Dus ik zoog wat met het pipet op, en druppelde het op mijn hand. En daarna op mijn haar. Ik vond het een hele klus op deze manier. Mijn vertrouwde arganolie giet ik gewoon vanuit het flesje op mijn hand. Veel sneller en makkelijker.

Het duurde weken voordat het kwartje viel, en ik besefte dat ik het pipetje natuurlijk niet hoefde te gebruiken! Ik kon natuurlijk ook gewoon wat olie op mijn hand gieten. Duh… Maar daarvoor is de flessehals eigenlijk niet geschikt. Het is erg lastig de MiaFlora Moroccan Argan Oil te doseren. Met het pipetje gaat het te langzaam, en met gieten te snel.

MiaFlora Moroccan Argan Oil: het effect op mijn haar

Maar ik had het pipetje op de koop toegenomen, als mijn haar zacht en soepel was geworden van de MiaFlora Moroccan Argan Oil. Maar dat wordt het niet. Wel voelt het een beetje vettig. En tegelijkertijd voelde de punten van mijn haar als gortdroog stro. Hard, en prikkerig en droog.

Ik snap het niet, want op het flesje staat dat het 100% pure arganolie is. Hoe kan dat nou?!

In ieder geval kan ik niet wachten tot mijn gebruikelijke arganolie weer in de aanbieding is.

Merk jij verschil in verschillende argan olie producten?

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. ik kocht laatst een wat duurdere cremespoeling dan normaal ,omdat ik niet bij jumbo was geweest ,waar ze een hele goedkope merkloze cremespoeling verkopen die ik normaal gebruik, nu zou je denken dat die duurdere prettiger in gebruik is en ook beter werkt, nou nee ,helemaal niet dus,want mijn haar zit nu na het wassen in de knoop,iets waar ik met het goedkope merk totaal geen last van heb en bovendien is nu veel sneller vet, dan normaal met het goedkope merk.duur is in dit geval niet gelijk aan goed.weer wat geleerd

  2. Oh, ik kende het niet, maar al googlelend kom ik iets tegen over inferieure kwaliteit arganolie (iets met geitenpoep en peroxides, bleeh) Ik hoop maar voor je dat dat in een flesje van de tuinen niet aan de hand is.

  3. Ik ken het van naam, maar wist niet wat het was.
    Nu heb ik erg makkelijk haar en hoef daar weinig anders mee te doen dan simpel shampoo en conditioner één keer per week.

  4. Ik heb nog nooit arganolie gekocht. Wel heb ik eens kokosolie geprobeerd op mijn wat snel pluizende haar met krullen.
    Ik vind vet niet fijn in mijn haar. Na het wassen en als ik het 's morgens mijn haar nat heb doe ik er liever een beetje schuim in om de boel wat in toom te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *