Elvive smooth-silk intense: miskoop

klitten in je haarZet op een shampoo of cremespoeling termen als 'Anti-frizz' en geschikt voor 'dry, coarse or thick frizzy hair' en ik val er voor. Want mijn haar is geneigd tot pluizen, en het is dik, weerbarstig en droog.

Dit keer viel ik voor Elvive smooth-silk intense anti-frizz conditioner. In mijn verdediging: het was voor een spotprijsje te koop bij de Action. Afgelopen zondag gebruikte ik het voor het eerst. Ik had mijn haar eerst gewassen met shampoo, en verwachtingsvol smeerde ik mijn haar vervolgens in met deze conditioner.

Bij de meeste crèmespoelingen voel je meteen al het effect op je haar: het wordt zachter, en de klitten verdwijnen. Maar de Elvive conditioner deed niets van dat alles. Mijn haar bleef hetzelfde voelen: weerbarstig en boordevol klitten. Iedereen verdient een kans, dus besloot ik het dan maar even te laten intrekken, om te kijken of dat zou helpen. Maar niks.

Uiteindelijk vond ik gelukkig nog een fles bijna lege Dove conditioner die ik over de Elvive conditioner heen kledderde, en dat hielp tenminste.

Conclusie

Elvive smooth-silk intense doet haar naam helemaal geen eer aan. Sterker nog: het lijkt helemaal niets te doen. Mijn gewassen haar bleef klitten en weerbarstig aanvoelen. Een afrader dus.

Kamp jij ook met weerbarstig haar dat graag pluist? Dan kan ik van harte Argan Olie aanraden! Dankzij Argan oil heb ik nog steeds lang haar, en heb ik het niet in wanhoop weer kort laten knippen.

Lees ook mijn review van de shampoo en conditioner van By Linn.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

6 reacties

 1. Afgelopen jaar kreeg ik van mijn schoonzus, omdat ze mijn verjaardag was vergeten, een erg grote fles van DOVE douche crème. Driekwart van een liter, groen met vreemde talen erop.
  Die stonk vies ... van DOVE dus. tweede kans gegeven ... jakkes, aan de kant gezet. Mijn dochter vond het hetzelfde ... erg onaangenaam geur 🙁
  Toevallig ben ik achtergekomen waar ze het had gekocht: ... bij ACTION: 750 ml voor 3 euro.
  Veel voor erg weinig geld. Maar helaas is het niet de kwaliteit DOVE die ik ken.

  Hetzelfde met koekjes, crackers en ... chocola. Zelfs met merk, ... van ACTION koop ik nooit meer. Vies.

  Met die Elvive voor je haren, zou ik dezelfde product weer proberen maar dan deze keer bij Kruidvat (normale drogist) kopen. Misschien dubbel duurder maar tenminste heb je er iets aan. Want goedkoop is eindelijk ook duurkoop :-/
  (ACTION is een producten B winkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *