Garnier Loving Blends Mythische olijf

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf

Bij de Kruidvat lagen ze in de aanbieding voor 2,- per fles:

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf. Met daaronder 'Voedt intensief tot in de punten voor een teder zacht eindresultaat. En daaronder: 'Gevoelig of zeer droog haar'. En 'Zonder parabenen'.

Als deze shampoo een knappe man was, dan viel ik als een blok voor zijn gladde praatjes en beloftes! En dus kocht ik de shampoo en intens voedende conditioner.

Want van olijf heb ik altijd hoge verwachtingen, en bovendien was dit speciaal voor zeer droog haar. En dat heb ik dus!

Garnier Loving Blends intens voedende shampoo

De shampoo kwam makkelijk uit het flesje. Misschien wel iets te makkelijk, want ik had meteen wel erg veel. Nadat ik het goed had ingemasseerd spoelde ik mijn haar uit. Het zat vol klitten en voelde strak en droog, maar dit was natuurlijk nog maar de shampoo.

Vol goede moed pakte ik de conditioner.

Garnier Loving Blends intens voedende conditioner

Het was erg lastig om de conditioner uit de fles te krijgen! Eigenlijk moest ik met twee handen kracht zetten, maar ja ik had één hand nodig om de conditioner mee op te vangen. Met veel moeite lukte het me om conditioner uit de fles te krijgen.

Ik smeerde flink wat in mijn haar om de klitten er uit te krijgen, en liet het 5 minuten inwerken. Daarna spoelde ik het uit. Mijn haar was daarna redelijk kambaar, maar niet indrukwekkend. Ik heb het wel eens beter gehad met Dove conditioner.

Mijn haar na de behandeling met Garnier Loving Blends Mythische Olijf

Na het wassen smeer ik mijn haar standaard in met Argan olie. Maar zelfs dan nog had ik na 3 dagen alweer heel pluizig haar. Mijn haar voelt gortdroog aan in de punten.

Conclusie over Garnier Loving Blends intens voedende shampoo en conditioner Mythische Olijf

De Garnier Loving Blends mythische olijf shampoo een conditioner maken hun beloftes absoluut niet waar! Mijn haar is er eerder nog droger van geworden, en er zitten best veel klitten in.

De conditioner is bovendien bijna niet uit de fles te krijgen. Dat is heel vervelend onder de douche.

Ik vind deze lijn dus beslist geen aanrader. Heb jij droog en vochtarm haar? Dan is deze shampoo en conditioner NIET de oplossing.

N.B. Wist je dat je voor drogisterij artikelen soms de helft goedkoper uit kunt zijn bij de DM drogist?!

Lees ook mijn review van Botma & van Bennekom haarzeep en mijn reviews van Aunt Jackie haarverzorging, en de shampoo en conditioner van By Linn

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

12 reacties

  1. Ik geloof dat ik als ik jou was dat lange haar er al lang aan had gegeven! Ik heb ook behoorlijk droog, grijs en pluizig haar, DUS draag ik het kort. En ik gebruik altijd shampoo etc. voor geverfd en beschadigd haar, dat werkt het beste bij mij.

  2. Ik heb van deze lijn de shampoo gebruikt voor snel vet wordend haar, mijn haar was na een halve dag alweer vet. Misschien moeten ze de inhoud verwisselen met deze variant.

  3. He bah...
    Heb jij weleens homemade haarmaskers geprobeerd? Op pinterest vind je er veel. Olie, ei en honing zijn de basisingrediënten voor een haarmasker voor droog en pluizig haar.

    Zelf ben ik zeer tevreden met de EverPure lijn van L'Oreal zonder sulfaten en gebruik ik een serum voor in de punten.

  4. Ik heb nooit een hoge pet opgehad van Garnier spulletjes dus toen ik de eerste alinea van je review las wist ik het al... 😉 Ook ik ben altijd en eeuwig op zoek geweest naar dé shampoo. Dan weer een maandje of wat dit, dan weer een maandje of wat dat. Vanaf mijn veertigste werd mijn haar steeds dunner en futlozer en werd de zoektocht alleen maar groter. Tegenwoordig gebruik ik Plantur39, is echt een hele fijne, hij is er voor fijn & breekbaar haar en voor gekleurd & beschadigd haar. Misschien is dat een goeie shampoo voor je?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *