|

Mamaloves leren armbandje met geboortesteen

mamaloves review

Na drie mislukte pogingen om een mooi armbandje te kopen met daaraan de geboortesteen januari van mijn dochter Lucy slaagde ik uiteindelijk perfect bij Mamaloves!

Vier keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen!

Armbandje met geboortesteen gezocht: 4 pogingen

Ik zocht dus een armbandje met een geboortesteen. Zilver vond ik niet mooi vanwege mijn gouden ringen. Maar een gouden armband vond ik te duur. Mijn eerste poging was een namaak gouden armbandje met geboortesteen die ik via Etsy kocht. Dat armbandje was op zich prima, maar ik vond de nepkleur geel echt té lelijk.

Nog een armbandje via Etsy

Daarna kocht ik een simpel leren armbandje met geboortesteen op Etsy, maar dat was meer een dun draadje met een miniem steentje. Die ging dus ook terug.

Armbandje + geboortesteen bij Gnoce

Daarna deed ik een poging bij Gnoce. Gnoce is vergelijkbaar met Pandora armbanden en sieraden. Ze kwamen voorbij op Facebook en ik liet me verleiden. Op zich was hun armbandje redelijk, ware het niet dat het niet tegen water kan. En het is ook niet eenvoudig om of af te doen. Daarom was dat ook geen succes.
En zo kwam ik dus bij Mamaloves terecht. Een vriendin van mij appte me erover!

Mamaloves leren armbandje met geboortesteen

Mamaloves is echt perfect! Een leren armbandje lost het probleem van zilver versus nepgoud keurig op. Daarnaast kun je het leren armbandje heel makkelijk smaller maken, zodat het niet te wijd is. Ik heb een polsomtrek van 14 centimeter. Daarom koos ik voor een kindermaat, en die zit echt perfect.
mamaloves
Het leren armbandje is overigens in alle kleuren van de regenboog te koop, en ik overweeg om er nog meer te kopen of te vragen voor Moederdagen en verjaardagen! Ik ben er echt superblij mee.

Mamaloves bestelproces

Ik bestelde het armbandje op 13 december, en kreeg op 19 december bericht dat mijn bestelling onderweg was. Het werd bezorgd door Budbee.

Mamaloves leren armbandje met geboortesteen kopen?

Het leren armbandje met geboortesteen dat ik kocht kostte 44,95. Daar kwamen nog verzendkosten bij van 5,95. In totaal betaalde ik 50,90.
Maar ik vind dit armbandje het geld meer dan waard.

Leestips

Lees ook mijn Gnoce review.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *